خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,271
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع


کشک بادمجان از غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی می باشد که طرز تهیه آسانی دارد که با دانستن نکات کشک بادمجان، میتوانید آن را خوشمزه تر درست کنید.

نکات کشک بادمجان و راز طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
طرز تهیه کشک بادمجان خانگی را در بخش قبلی آموزش آشپزی برایتان گفتیم و بصورت تصویری روش پخت کشک بادمجان فوق العاده خوشمزه را با هم مشاهده کردیم و حالا نکات و ترفندهای کلیدی را برای خوشمزه شدن کشک بادمجان میخوانید که طعم غذای بادمجانی شما را بی نظیر خواهد کرد.


1. برای جلوگیری از تلخ شدن کشک بادمجان به این نکته توجه داشته باشید که اگر سیر و نعنا بیش از حد سرخ شوند، ممکن است مزه تلخی به خود بگیرند. بنابراین، در آماده‌سازی این مواد، دقت کنید و آن‌ها را زیاد تفت ندهید.
2. در پاسخ به این سوال که کشک بادمجان سردی است یا گرمی باید بگوییم که کشک بادمجان طبع سرد دارد، برای همین به هدف تعادل طعم آن می‌توانید از گردویی که طبع گرمی دارد، استفاده کنید.
3. برای خوشمزه تر شدن کشک بادمجان می‌توانید گردو و کشک را یکجا یا جدا از هم و در زمانی که غذا را می‌خواهید سرو کنید، به مواد اضافه کنید.
4. بهترین بادمجان برای کشک بادمجان، بادمجان‌هایی هستند که بلند، براق، سنگین، سالم و سفت هستند، چراکه بادمجان هایی با این مشخصات، معمولاً مزه بهتری دارند و تلخ نیستند.
5. برخلاف برخی از شما که دنبال راهی برای روغن انداختن کشک بادمجان هستید، برخی افراد به دلیل رژیمی بودن برنامه غذایی شان دوست دارند کشک بامجان را کم روغن میل کنند که در این شرایط برای کاهش میزان روغن در غذا، بادمجان‌های سرخ شده را در ظرف توری قرار دهید. این کار باعث خواهد شد تا روغن اضافه بادمجان ها گرفته شود.
6. اگر برای کاهش تلخی بادمجان از روش گرفتن تلخی بادمجان با اب نمک استفاده می کنید باید توجه داشته باشید که هنگام پخت کشک بادمجان از نمک به میزان کافی استفاده کنید تا مبادا غذا شور نشود.
7. شما می توانید یک عدد گوجه را به صورت نگینی خرد کنید و به مواد لازم کشک بادمجان اضافه کنید.
8. هنگام سرخ کردن پیاز کشک بادمجان می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا کاملا مغز پخت شود.
9. اگر طعم سیر را دوست ندارید می توانید از پودر سیر در طرز تهیه کشک بادمجان خود استفاده کنید.
10. می توانید از عصاره گوشت نیز در تهیه این غذای خوشمزه با بادمجان کبابی و سرخ شده استفاده کنید.
11. برای پخت کشک بادمجان رژیمی می توانید به جای سرخ کردن بادمجان ها آن ها را روی گاز کبابی کنید.
12. اگر می خواهید کشک بادمجان مجلسی و خاص تر تهیه کنید می توانید از گوشت برای تزیین آن استفاده کنید.
13. از زعفران نیز در تهیه کشک زعفرانی نیز می توانید استفاده کنید.
14. برای تزیین کشک بادمجان می توانید از پیاز داغ، کشک زعفرانی و سفید، نعنا داغ و سیر داغ استفاده کنید.
15. کشک میزان زیادی نمک در خود دارد ، پس نمک کشک بادمجان را پس از افزودن کشک تنظیم کنید.
16. به عنوان یک ترفند کوچک شمالی در طرز تهیه کشک بادمجان،می توانید پس از اضافه کردن کشک ،کشک بادمجان را روی حرارت بگذارید تا کمی با یکدیگر جوش بخورند و یا اینکه جدا گانه سرو کنید.







منبع: نمناک


نکات کشک بادمجان + 16 راز خوشمزه شدن کشک بادمجان

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا