خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,271
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرغ سوخاری یکی از محبوب ترین غذاهایی فست فودی بین مردم است که طرز تهیه ساده ای دارد کافیست درهنگام طبخ نکاتی را رعایت کنید تا مرغ سوخاری خوشمزه ای داشته باشید.

نکات مرغ سوخاری رستورانی برای سوخاری کردن مرغ
مرغ سوخاری یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که محبوبیت فراوانی بین کودکان و بزرگسالان دارد. این غذای فست فودی در دسته‌ی غذاهای بین‌المللی قرار می‌گیرد و معمولا با روش‌های متنوعی درست می‌ شود. برای تهیه مرغ سوخاری خانگی، مرغ کنتاکی مجلسی، مرغ کنتاکی پفکی، مرغ سوخاری KFC و... لازم است نکاتی که در این بخش آورده ایم را رعایت نمایید.


زهم گیری مرغ
برای خوشمزه شدن مرغ سوخاری ابتدا مرغ را زهم گیری کنید،تکه های مرغ را بعد از شستشو در پیازخرد شده، آبلیمو، ادویه بخوابانید و برای 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
نیم پز کردن ران مرغ
بهتر قسمت ران را ابتدا نیم پز سپس سرخ کنید اینگونه از پخت آن اطمینان پیدا می کنید. اگر مرغ را قبل از سرخ کردن نیم پز کردید می توانید به آن کمی پیاز نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه های دلخواهتان را اضافه کنید.

استفاده از تکنیک آب یخ
بهتر است ابتدا مرغ ها را در آرد بـ*ـغلطانید سپس درون ظرفی پر از آب و یخ کنید،دوباره در آرد بـ*ـغلتانید و دوباره در آب و یخ فرو ببرید و در آرد بـ*ـغلطانید و در ظرف تخم مرغ فرو ببرید سپس در ظرف آرد سوخاری ببرید.

خوشمزه شدن مرغ کنتاکی با ادویه
ادویه هایی که به آرد و تخم مرغ می زنید دلخواه است شما می تئوانید هر چیزی که دوست دارید مانند ادویه پودر سیر، پاپریکا، ادویه مخصوص مرغ سوخاری و هر چیزی دیگری به آرد بزنید.

کیفیت آرد سوخاری
هر چقدر کیفیت آرد سوخاری شما خوب باشد همانقدر مرغ سوخاری با کیفیت تری دارید.

تهیه پودر سوخاری با نان تست
می توانید حتی از نان تست نیز استفاده کنید،بگذارید خشک شود،سپس ان را پودر کنید و به عنوان پودر سوخاری از آن استفاده کنید.

به دما محیط رساندن تمام مواد
تمام مواد مورد نیاز را از یک ساعت قبل بگذارید تا در دمای محیط باقی بماند.

سرخ کردن مرغ ها
بعداز اتمام سرخ کردن مرغ ها در ماهی تابه، خوب تر است که بر روی دستمال تمیز بگذارید تا روغن آن گرفته شود و بعد از آن در دیس بگذارید.
برای سرخ کردن مرغ ابتدا حدود سه دقیقه حرارت گاز را بالا ببرید و پس از گذشت 3 دقیقه حرارت گاز را کم کم کنید.

سرخ کردن مرغ کنتاکی در ایرفرایر
شما می توانید بدون روغن مرغ کنتاکی تهیه کنید، مرغ ها را پس از مزه دار شدن در سرخکن قرار دهید و دما را روی 190 به مدت 20 دقیقه زمان دهید تا پخته شود.






منبع: نمناک


نکات مرغ سوخاری از زبان سرآشپزهای معروف

 
  • تشکر
Reactions: ~MobinA~ و -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا