خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,272
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 40 دقیقه
نویسنده این موضوع
سیرداغ یکی از کارآمدترین ماده های غذایی است که عطر و طعم بسیار خوبی به غذاهای شما می دهد، طرز تهیه سیرداغ بدون روغن مجلسی را برایتان آماده کرده ایم.

طرز تهیه سیر داغ خشک بدون روغن
سیر یک ماده‌ی غذایی بسیار مفید است که علاوه بر خواص سلامتی طعم خاص و بی نظیری را به غذاها می بخشد. اگر شما هم برای عطر و طعم دادن به غذاهای مختلف، تزئین روی آش، کشک و بادمجان و... از سیرداغ استفاده می کنید، می توانید به روش این بخش از آموزش آشپزی، سیرداغ بدون روغن تهیه نمایید.


بدون روغن سیرداغ درست کن

  1. ابتدا سیرها را پوست بگیرید و بشویید.
  2. سپس سیرها را با هر وسیله ای که در خانه دارید، چرخ کرده تا کاملا له شوند.
  3. مقداری نمک به سیرها بیافزایید.
  4. سیرهای چرخ شده را درون آبکش بریزید تا آبشان خارج گردد.
  5. سیرها را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
  6. به سیر حتی یک قاشق روغن هم اضافه نکنید.
  7. هر چند دقیقه یکبار سیرها را هم بزنید تا کاملا سرخ شوند.
  8. اجازه دهید سیرها کاملا خشک شوند.
  9. بعد از سرخ و خشک شدن سیرها، حرارت را خاموش کنید.
  10. بگذارید سیرها سرد شوند، سپس مقداری سیر را درون آسیاب بریزید و به پودر سیر تبدیل کنید.
  11. این کار را تا تمام شدن سیرها انجام دهید.
  12. سیرهای پودرشده را الک کنید و دوباره تکه سیرهای باقی مانده درشت درون الک را پودر نمایید.
  13. پودر سیر را درون شیشه یا ظرف درب بسته بریزید و داخل یخچال نگهداری نمایید.
  14. این سیر داغ هیچ روغنی ندارد و شما می توانید به انواع غذا آن را بیافزایید.
نکات مهم
  • از سیرهای تازه و مرغوب استفاده کنید.
  • برای اینکه پوست سیرها راحت تر جدا شوند، می توانید آن ها را برای چند دقیقه در آب جوش و یا چند ساعت در آب معمولی قرار دهید.
  • چسبیدن سیرها به ماهیتابه، کاملاً طبیعی است و بعد از اینکه سیرها کمی سبک شدند، برطرف خواهد شد.
  • نگهداری سیر داغ در فریزر و برای مدت زمان طولانی تر موجب کاهش ارزش غذایی و خواص سیر می شود.




منبع: نمناک


طرز تهیه سیر داغ مجلسی پودری، کاملا بدون روغن

 
  • تشکر
  • عالی
Reactions: ~MobinA~ و -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا