خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,271
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
کباب تابه ای از غذا های سریع و خوشمزه ایرانی می باشد که میان کودکان نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است با انجام دادن چند نکته ریز یک کباب تابه ای عالی تهیه کنید.

نکات طلایی در طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای از انواع کباب های خوشمزه بوده که در تابه سرخ و پخته می شود. این غذا‌ی محبوب و خوشمزه پای ثابت سفره‌های مهمانی ایرانی هاست و درست کردن آن کار سختی نیست.این غذای مقوی را با نکات طلایی که در این بخش آورده ایم، تهیه و با برنج ایرانی میل نمایید.

سرخ کردن کباب تابه ای
سرخ کردن کباب ها نباید در حدی باشد که گوشت شما بی آب شود، گوشتتان بهتر است آبدار باشد. تلاش کنید سرخ شدن آن به آرامی و با حرارت کم باشد.
گوشت کباب تابه ای
برای تهیه یک کباب تابه ای خوشمزه، مخلوطی از گوشت گوساله و گوشت گوسفند چرخ کرده استفاده کنید. سعی کنید از گوشت کم چرب استفاده کنید تا کباب بعد از پخت بوی چربی نگیرد.

ظرف تهیه کباب تابه ای
برای پخت کباب تابه ای، از ماهی تابه گود و پهن شبیه قابلمه استفاده کنید، بهتر است ماهی تابه نچسب باشد.

راز خوش طعم شدن کباب تابه ای
راز خوش طعم شدن کباب تابه ای، استفاده از گوجه فرنگی است. با قرار دادن گوجه فرنگی روی کباب و کف قابلمه، کباب آب می‌اندازد و به خوش طعم شدن کباب کمک می‌کند.

ترفند خشک نشدن کباب تابه ای
برای خشک نشدن کباب تابه‌ای، آب پیاز را نگیرید زیرا آب پیاز در طعم کباب تابه‌ای موثر است و آن را ترد و خوشمزه می‌کند. در صورت گرفتن آب پیاز بعد از رنده کردن، کباب شما خشک می‌شود.

مقدار پیاز برای کباب تابه ای
برای خوشمزه شدن کباب تابه ای از مقدار مناسب پیاز استفاده نمایید. بهتر است پیاز شما قرمز نباشد زیرا عطر و بوی کافی را ندارد، پیاز سفید برای درست کردن کباب تابه‌ای بهتر است. پیاز را رنده کنید و از تکه های بزرگ آن در کباب تابه ای استفاده نکنید چرا که تکه های درشت آن زیر دندان حس می شود.

ادویه کباب تابه ای
برای بهتر شدن طعم کباب تابه ای، به آن ادویه هایی چون پودر سیر و پاپریکا، گلپر اضافه کنید. دارچین نیز مزه بخصوصی به کباب شما می دهد. برای بهتر شدن بوی کباب تابه ای کمی به آن زعفران دم شده اضافه نمایید و در آخر این کباب را با سماق میل کنید.

خوش طعمی کباب تابه ای با فلفل
اگر می خواهید کباب تابه ای شما خوشمزه شود، فلفل سبز را لابه لای کباب بگذارید تا رایحه فلفل را به خود بگیرد.

کباب تابه ای بدون روغن
برای تهیه کباب تابه ای بدون روغن، از گریل یا تابه ای ضخیم چدنی استفاده کنید، استفاده از این تابه ها سبب می شود که کباب تابه ای ترد گردد و آب موجود در گوشت خشک نشود.درصورت تهیه کباب تابه ای درون تابه های دو طرفه سبب می شود آب درون گوشت خیلی زود خشک و کباب شما خشک گردد.

راز سفت نشدن کباب تابه ای
اگر می خواهید کباب تابه ای ترد شود، درب تابه را در زمان پخت بگذارید تا کباب ها سفت نشوند.




منبع: نمناک


چند ترفند ساده برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای

 
  • تشکر
  • عالی
Reactions: ~MobinA~ و -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا