- عضویت
- 19/8/18
- ارسال ها
- 112
- امتیاز واکنش
- 2,888
- امتیاز
- 163
- سن
- 20
- زمان حضور
- 2 ساعت 13 دقیقه
نویسنده این موضوع
بهجرئت میتوان گفت انار یکی از پرفایدهترین میوههای روی زمین است. انار شامل گسترهای از ترکیبات گیاهی مفید میشود که این میوه زمستانی را تبدیل به میوهای بینظیر و بیرقیب کرده است.
نتایج تحقیقات پیرامون انار نشان میدهند که این میوه میتواند فواید بسیار زیادی برای سلامت انسان داشته باشد و این قابلیت را داراست که خطر ابتلا به بیماریهای مختلفی را کاهش دهد. در ادامه این مطلب به 8 فایده انار بر اساس شواهد و مدارک علمی میپردازیم.
1- انار مملو از مواد مغذی مهم است
بدیهی است که انار را بهصورت میوه (دانههای انار) و یا آبمیوه (آب انار) مصرف میکنند. انار دارای میزان مواد مغذی تحسینبرانگیزی است. در واقع هر فنجان (174 گرم) دانه انار حاوی مقادیر زیر است:
-- فیبر: 7 گرم
-- پروتئین: 3 گرم
-- ویتامین ث: 30درصد از RDI
-- ویتامین کا: 36 درصد از RDI
-- فولات یا اسید فولیک: 16 درصد از RDI
-- پتاسیم: 12 درصد از RDI
گفتنی است این مقدار انار دارای 24 گرم قند و 144 کالری نیز هست.
منظور از RDI میزان توصیهشده دریافتی مواد مغذی در هر روز است. بهطور مثال منظور از "30 درصد از RDI" این است که 30 درصد از میزان توصیهشده دریافتی از آن ماده مغذی برای هر روز است.
2- انار دارای 2 ترکیب گیاهی است که خواص قوی دارویی دارند
انار دارای 2 ماده منحصربهفرد است که بیشترین خواص و فواید سلامتی انار، ناشی از وجود این دو ماده است. این دو ماده عبارتاند از پونیکالاجین و پونیسیک اسید.
پونیکالاجین
پونیکالاجین درواقع نوعی آنتیاکسیدان بهشدت قوی است که در آب و پوست انار یافت میشود. این آنتیاکسیدان بسیار قوی است و جالب است بدانید که اثر پونیکالاجین موجود در آب انار، 3 برابر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی چای سبز است.
معمولاً عصاره و پودر انار را از پوست انار تهیه میکنند چراکه دارای آنتیاکسیدان و پونیکالاجین بالایی است.
پونیسیک اسید
پونیسیک اسید در روغن دانه انار یافت میشود و اسید چرب اصلی موجود در دانههای انار است. پونیسیک اسید نوعی اسید لیونیک متصل است که آثار بیولوژیکی قوی دارد.
3- خواص ضدالتهابی حیرتانگیز انار
التهاب مزمن یکی از مواردی است که منجر به بیماریها و مشکلات پزشکی جدی شامل بیماری قلبی، سرطان، دیابت نوع 2، آلزایمر و حتی چاقی میشود. گفتنی است انار دارای خواص ضدالتهابی قوی است که عمدتاً ناشی از خواص آنتیاکسیدانی پونیکالاجینها است.
نتایج آزمایشها در این خصوص نشان داده که انار میتواند منجر به کاهش التهاب در دستگاه گوارش و همچنین سلولهای سرطانی سرطان سـ*ـینه و سرطان کولون شود. همچنین یک تحقیق 12 هفتهای روی افراد مبتلا به دیابت نشان داد 1.1 فنجان (معادل 250 میلیلیتر) آب انار در هر روز میتواند شاخصهای التهابی CRP و اینترلوکین-6 را به ترتیب 32 و 30 درصد کاهش دهد.
بنابراین اگر مایل به کاهش التهاب در بدن خود هستید، افزودن انار به رژیم غذایی یکی از بهترین روشها است.
8 فایده انار برای سلامتی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com