خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,272
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 40 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم بولانی کچالو

مواد لازممیزان لازم
آرد3/5 پیمانه
نمک 2 قاشق غذا خوری
روغن 2 قاشق غذا خوری
آب 1و 1/4پیمانه
مواد میانیمیزان مواد میانی
سیب زمینی 3 عدد
گشنیز1 پیمانه
پیاز حلقه شده2 پیمانه
نمک1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
فلفل سبز 1/2 پیمانه
فلفل سیاه1 قاشق چایخوری

طرز تهیه بولانی کابلی کچالو

مرحله اول:
ابتدا آرد و نمک و روغن را در یک کاسه مناسب بریزید و با کمک همزن با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم:
در این مرحله ای طرز تهیه بولانی سیب زمینی افغانی، آب را کم کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید خمیر شما نباید بیش از حد چسبناک باشد می توانید مقدار آب را کمی افزایش دهید.

مرحله سوم:
خمیری که آماده کرده اید را خوب ورز دهید و روی ظرف را سلفون بکشید و حدود 20 الی 30 دقیقه بگذارید تا در یخچال استراحت کند.

مرحله چهارم:
سیب زمینی های بولانی کچالو افغانی را شسته سپس در یک قابلمه آبپز کنید و پس از پخت، پوست آن را جدا کنید سپس در یک ظرف مناسب کمی آن ها را له کنید.

مرحله پنجم:
دو قاشق روغن در داخل ماهیتابه ای مناسب بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس فلفل سبز را شسته و خرد کنید و داخل ماهیتابه ریخته و حدود 1 دقیقه تفت دهید تا کمی سرخ شود. از ما درخواست طرز تهیه بولانی بدون روغن را داشتید که در مطلب بعدی آموزش خواهیم داد و این مطلب طرز تهیه بولانی افغانی با روغن است.

مرحله ششم:
پیاز را نیز شسته و حلقه حلقه خرد کنید حدودا 2 عدد پیاز کافی می باشد. پیاز های خرد شده را به فلفل ها اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله هفتم:
گشنیز را که شسته و ریز خرد کرده اید را به مواد تابه اضافه کنید.

مرحله هشتم:
سیب زمینی له شده را نیز به مواد تابه اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید. ادویه های موجود در لیست مواد لازم برای خمیر بولانی و مواد میانی این غذا را نیز به آن اضافه و خوب با یکدیگر ترکیب کنید.

مرحله نهم:
خمیر را از کاسه بیرون آورده و آن را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید. یکی از تکه های خمیر را برداشته و روی بقیه خمیرها را بپوشانید

مرحله دهم:
روی تخته کمی آرد بریزید و خمیر را روی آن قرار دهید و به شکل دایره ای و به قطر حدود 20 سانتی متر باز کنید.

مرحله یازدهم:
روی نصف خمیر کمی از مواد داخل پیراشکی را بریزید، به طوریکه این مواد یک سانت از لبه دایره فاصله داشته باشد سپس روی آن را با نصف دیگر خمیر بپوشانید با کمک چنگال به هم بچسبانید.

مرحله دوازدهم:
حال در تابه ای روغن بریزید و دو طرف بولانی را خوب سرخ کنید. بولانی کچالو خوشمزه شما که یک غذای معروف افغانستانی است، حاضر شد؛ نوش جان.







منبع: نمناک


طرز تهیه بولانی کچالو خوشمزه افغانی با سیب زمینی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا