نویسنده این موضوع
مواد لازم شامی کباب افغانی
طرز تهیه شامی کباب یا کباب لوله ای افغانی
گوشت را بشویید و بعد داخل قابلمه ای بریزید. پیاز را پوست بکنید و یکی از آنها را 4 قاچ خرد کنید و به همراه دو پیمانه آب به گوشت اضافه کنید.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و
کمی فلفل سیاه و قرمز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت آرام آرام بپزد.در 10 دقیقه آخر پخت گوشت ،مقداری نمک روی آن بپاشید تا مزه دار شود.
گوشت پخته شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود و از حرارت بیفتد. سپس آن را داخل چرخ گوشت و یا غذا ساز چرخ کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کباب افغانی یک عدد پیاز باقیمانده را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی اش را با فشار دست کامل بگیرید.
سپس به همراه تخم مرغ ، پودر تخم گشنیز، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به گوشت چرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس از مایه شامی به اندازه یک تخم مرغ بردارید و به صورت لوله ای در دست شکل دهید.
شامی کباب را در روغن داغ شده قرار دهید تا سرخ شوند و وقتی یک طرف کباب ها سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید.
شامی کباب ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و در نهایت با توجه به سلیقه تان با گوجه و سیب زمینی سرخ شده در کنار برنج و یا نان میل کنید.
این کباب کاملا ترد و خوشمزه است و برخلاف شامی کباب ایرانی از سیب زمینی رنده شده داخل آن استفاده نمیشود.
منبع: نمناک
مواد لازم | مقدار |
گوشت گوسفندی | 800 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد نخودچی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2 عدد بزرگ |
سیر | 2 حبه |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | از هرکدام نصف قاشق چای خوری |
پودر گشنیز | نصف قاشق چای خوری |
نمک | به میزان کافی |
طرز تهیه شامی کباب یا کباب لوله ای افغانی
گوشت را بشویید و بعد داخل قابلمه ای بریزید. پیاز را پوست بکنید و یکی از آنها را 4 قاچ خرد کنید و به همراه دو پیمانه آب به گوشت اضافه کنید.قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و
کمی فلفل سیاه و قرمز به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا گوشت آرام آرام بپزد.در 10 دقیقه آخر پخت گوشت ،مقداری نمک روی آن بپاشید تا مزه دار شود.
گوشت پخته شده را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود و از حرارت بیفتد. سپس آن را داخل چرخ گوشت و یا غذا ساز چرخ کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کباب افغانی یک عدد پیاز باقیمانده را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی اش را با فشار دست کامل بگیرید.
سپس به همراه تخم مرغ ، پودر تخم گشنیز، آرد نخودچی و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به گوشت چرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس از مایه شامی به اندازه یک تخم مرغ بردارید و به صورت لوله ای در دست شکل دهید.
شامی کباب را در روغن داغ شده قرار دهید تا سرخ شوند و وقتی یک طرف کباب ها سرخ شد طرف دیگر آن را برگردانید.
شامی کباب ها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و در نهایت با توجه به سلیقه تان با گوجه و سیب زمینی سرخ شده در کنار برنج و یا نان میل کنید.
این کباب کاملا ترد و خوشمزه است و برخلاف شامی کباب ایرانی از سیب زمینی رنده شده داخل آن استفاده نمیشود.
منبع: نمناک
طرز تهیه شامی کباب افغانی، مرحله به مرحله با نکات
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com