نویسنده این موضوع
مواد لازم تهیه حلوای پسته
مراحل تهیه حلوای پسته مجلسی
نکات مهم تهیه حلوا پسته
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
حلوای پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد
منبع: نمناک
مواد لازم | مقدار |
پودر پسته | نصف لیوان |
پودر قند | 1 لیوان |
آرد سه صفر یا آرد قنادی | 3 لیوان |
روغن جامد | 3/4 لیوان |
کره | 25 گرم |
شکلات | 200 گرم |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
مراحل تهیه حلوای پسته مجلسی
- آرد را 3 مرتبه الک کنید.
- تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را در آن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
- زمان لازم برای تفت دادن آرد می تواند بین 30 تا 40 دقیقه باشد اما باید توجه نمایید که رنگ آن تغییر نکرده و نسوزد.
- پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را دوبار الک کنید.
- تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و درون آن روغن جامد و کره بریزید.
- به مدت 5 دقیقه آرد را باروغن و کره تفت دهید تا کمی سرخ شود.
- تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه دهید کمی از دمای حلوا کاسته شود.
- در مرحله بعد زمان افزودن پودر قند و هل است، که باید به درجه حرارت حلوا توجه نمایید زیرا خیلی داغ و خیلی سرد بودن مخلوط آرد و روغن سبب می شود، حلوا انسجام خود را از دست دهد.
- پودر قند و هل را 2 بار الک کرده و به آرد و روغن بیافزایید.
- مواد را با هم مخلوط نمایید تا ترکیب و یکدست شوند.
- برای رنگ بهتر مقداری رنگ خوراکی بیفزایید.
- پودر پسته را به همراه گلاب به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و حالت خمیری پیدا کنند.
- برای تزئین حلوا می توانید از شکلات سکه ای، شیری یا تخته ای استفاده کنید.
- شکلات ها را روی حرارت بخار کتری بنماری کنید تا کاملا ذوب شوند.
- درون قالب های سیلیکونی میان تهی، مقداری از شکلات ذوب شده را بریزید.
- قالب را به مدت 10 دقیقه درون فریزر قرار دهید تا شکلات کاملا سفت شود.
- خمیر حلوا را قبل از افزودن پودر پسته به آن درون قالب ریخته و با دست فشار دهید تا کاملا منجسم شود.
- قالب را به مدت 15 دقیقه درون فریزر قرار دهید.
- قالب را از فریزر خارج کرده و حلوا را از آن جدا نموده و در ظرف سرو بچینید و همراه چای میل نمایید.
- برای تهیه حلوای پسته بدون قالب، یک لایه پلاستیک فریزر را کمی چرب کنید. از مایه حلوا روی پلاستیک بریزید و یک پلاستیک چرب دیگر هم روی مایه حلوا بگذارید و با وردنه مایه حلوا را صاف کنید تا به ضخامت دلخواهتان برسد. سپس حلوا را با پلاستیک در یک سینی یا ظرف بگذارید و در فریزر قرار دهید. 20 دقیقه بعد حلوا را بیرون بیاورید و آن را با چاقو به اندازه و شکل دلخواه برش بزنید.
نکات مهم تهیه حلوا پسته
- برای تهیه حلوا پسته بهتراست از آرد قنادی و یا آرد سه صفراستفاده نمایید.
- آرد را حتما چند بار الک کنید تا بافت حلوا نرم شود.
- آرد حلوا را خیلی تفت ندهید تا رنگ و طعم آن تغییر نکند. فقط کافی است خامی آرد گرفته شود.
- به ولرم بودن مخلوط آرد و روغن قبل از افزودن پودر قند توجه نمایید.
- زمان افزودن پودر پسته و دیگر مواد، مایه حلوا سرد نشده باشد و مواد قبل از ریخته شدن در قالب باید ولرم باشند.
- اگر به هر دلیلی مواد سرد شدند، به اندازه 1 دقیقه آنها را روی روی حرارت ملایم گرما دهید تا مواد ولرم شده اما خیلی داغ نشوند.
- برای انسجام بیشتر حلوا میتوانید در مرحله افزودن پسته به آن، 2 قاشق غذاخوری شیر عسلی هم بیافزایید.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
حلوای پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد
منبع: نمناک
طرز تهیه حلوای پسته مجلسی خوشمزه + مواد لازم کامل
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com