خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,271
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم تهیه حلوای پسته
مواد لازممقدار
پودر پستهنصف لیوان
پودر قند1 لیوان
آرد سه صفر یا آرد قنادی3 لیوان
روغن جامد3/4 لیوان
کره25 گرم
شکلات200 گرم
پودر هل1 قاشق چایخوری

مراحل تهیه حلوای پسته مجلسی

  1. آرد را 3 مرتبه الک کنید.
  2. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد را در آن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  3. زمان لازم برای تفت دادن آرد می تواند بین 30 تا 40 دقیقه باشد اما باید توجه نمایید که رنگ آن تغییر نکرده و نسوزد.
  4. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را دوبار الک کنید.
  5. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و درون آن روغن جامد و کره بریزید.
  6. به مدت 5 دقیقه آرد را باروغن و کره تفت دهید تا کمی سرخ شود.
  7. تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه دهید کمی از دمای حلوا کاسته شود.
  8. در مرحله بعد زمان افزودن پودر قند و هل است، که باید به درجه حرارت حلوا توجه نمایید زیرا خیلی داغ و خیلی سرد بودن مخلوط آرد و روغن سبب می شود، حلوا انسجام خود را از دست دهد.
  9. پودر قند و هل را 2 بار الک کرده و به آرد و روغن بیافزایید.
  10. مواد را با هم مخلوط نمایید تا ترکیب و یکدست شوند.
  11. برای رنگ بهتر مقداری رنگ خوراکی بیفزایید.
  12. پودر پسته‌ را به همراه گلاب به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند و حالت خمیری پیدا کنند.
تزیین حلوا پسته
  • برای تزئین حلوا می توانید از شکلات سکه ای، شیری یا تخته ای استفاده کنید.
  • شکلات ها را روی حرارت بخار کتری بنماری کنید تا کاملا ذوب شوند.
  • درون قالب های سیلیکونی میان تهی، مقداری از شکلات ذوب شده را بریزید.
  • قالب را به مدت 10 دقیقه درون فریزر قرار دهید تا شکلات کاملا سفت شود.
  • خمیر حلوا را قبل از افزودن پودر پسته به آن درون قالب ریخته و با دست فشار دهید تا کاملا منجسم شود.
  • قالب را به مدت 15 دقیقه درون فریزر قرار دهید.
  • قالب را از فریزر خارج کرده و حلوا را از آن جدا نموده و در ظرف سرو بچینید و همراه چای میل نمایید.
  • برای تهیه حلوای پسته بدون قالب، یک لایه پلاستیک فریزر را کمی چرب کنید. از مایه حلوا روی پلاستیک بریزید و یک پلاستیک چرب دیگر هم روی مایه حلوا بگذارید و با وردنه مایه حلوا را صاف کنید تا به ضخامت دلخواهتان برسد. سپس حلوا را با پلاستیک در یک سینی یا ظرف بگذارید و در فریزر قرار دهید. 20 دقیقه بعد حلوا را بیرون بیاورید و آن را با چاقو به اندازه‌ و شکل دلخواه برش بزنید.

نکات مهم تهیه حلوا پسته

  • برای تهیه حلوا پسته بهتراست از آرد قنادی و یا آرد سه صفراستفاده نمایید.
  • آرد را حتما چند بار الک کنید تا بافت حلوا نرم شود.
  • آرد حلوا را خیلی تفت ندهید تا رنگ و طعم آن تغییر نکند. فقط کافی است خامی آرد گرفته شود.
  • به ولرم بودن مخلوط آرد و روغن قبل از افزودن پودر قند توجه نمایید.
  • زمان افزودن پودر پسته و دیگر مواد، مایه حلوا سرد نشده باشد و مواد قبل از ریخته شدن در قالب باید ولرم باشند.
  • اگر به هر دلیلی مواد سرد شدند، به اندازه 1 دقیقه آنها را روی روی حرارت ملایم گرما دهید تا مواد ولرم شده اما خیلی داغ نشوند.
  • برای انسجام بیشتر حلوا می‌توانید در مرحله افزودن پسته به آن، 2 قاشق غذاخوری شیر عسلی هم بیافزایید.
نکات تکمیلی در مورد حلوای پسته
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
حلوای پسته را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد



منبع: نمناک


طرز تهیه حلوای پسته مجلسی خوشمزه + مواد لازم کامل

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا