- امتیاز واکنش
- 1,249
- زمان حضور
- 1 روز 20 ساعت 37 دقیقه
نویسنده این موضوع
ای که با نامت جهان آغازشد؛
دفتر ما هم به نامت باز شد.
نام رمان: سودای خیال
نویسنده: فاطمه شریفزاده عبدی کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
ناظر: Mitra_Mohammadi
خلاصه:
دختری بودم که تمام زندگیم در سنت ها و روزمرگیهایم به تاراج رفته بود. داشتههایم را دفن و امیدوار به اولین ریسمانی که به دستم رسید چنگ زدم. اولین جرقهی امید، تمام زندگیم را به آتش کشید. مسرور اما ندانسته، بال هایم را باز کردم. غافل از اینکه بالهایی که تمام عمر در بند کشیده شده اند اکنون نمیتوانند به درستی پرواز کنند. میبایستی سقوط میکردم اما تو تمام سیاهی ها را با نور پر کردی و بر زخم بال هایم مرحم نهادی. من و تو برای داشتن هم جنگیدیم و کنار هم به پرواز در آمدیم؛ غافل از آیندهی پیش رویمان!
" این داستان بر اساس یک زندگی واقعی است "
دفتر ما هم به نامت باز شد.
نام رمان: سودای خیال
نویسنده: فاطمه شریفزاده عبدی کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
ناظر: Mitra_Mohammadi
خلاصه:
دختری بودم که تمام زندگیم در سنت ها و روزمرگیهایم به تاراج رفته بود. داشتههایم را دفن و امیدوار به اولین ریسمانی که به دستم رسید چنگ زدم. اولین جرقهی امید، تمام زندگیم را به آتش کشید. مسرور اما ندانسته، بال هایم را باز کردم. غافل از اینکه بالهایی که تمام عمر در بند کشیده شده اند اکنون نمیتوانند به درستی پرواز کنند. میبایستی سقوط میکردم اما تو تمام سیاهی ها را با نور پر کردی و بر زخم بال هایم مرحم نهادی. من و تو برای داشتن هم جنگیدیم و کنار هم به پرواز در آمدیم؛ غافل از آیندهی پیش رویمان!
" این داستان بر اساس یک زندگی واقعی است "
در حال تایپ سودای خیال | crying_lollipop کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: