خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,271
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
دستور تهیه "مربای عناب" خوشمزه و مقوی
مربای عناب یک مربای خوشمزه و مقوی و مغذی است که به سادگی می توانید در خانه مربا عناب تازه و مربا عناب خشک را به صورت درسته یا پوره شده تهیه کنید. مربای عناب به تنهایی بسیار خوشمزه است ولی در صورت تمایل میتوانید از انواع طعم دهنده ها برای این مربا استفاده کنید.

مربا عناب
مربای عناب علاوه بر خوشمزه و مقوی بودن فواید فراوانی دارد. مربای عناب علاوه بر کاهش افسردگی برای درمان و پیشگیری از ابتلا به سرطان بسیار مفید است و می تواند استرس را کاهش دهد.
عناب به دلیل لعابی که دارد نمر کننده سـ*ـینه است و در صورتی که با شیر یا آب جوشانده شود خاصیت ملین دارد.
عناب آرام کننده اعصاب است و بی خوابی را کاهش میدهد و برای کاهش علایم آسم و تنگی نفس مفید است.
عناب منبع ویتامین ث و مواد معدنی متنوع است از جمله کلسیم ، فسفر ، آهن ، کاروتن ، تیامین ، ریبوفلاوین ، نیاسین و فلور ضمن این که پکتین موجود در عناب به عنوان فیبر محلول باعث کاهش چربی و قند خون می شود.

مربا عناب خشک
مواد لازم مربا عناب خشک

عناب 500 گرم
شکر 1000 گرم
آب 4 پیمانه
آبلیمو تازه 2 قاشق غذاخوری
هل 2 عدد
طرز تهیه مربا عناب خشک
عناب را بعد از شستن 5 ساعت در ظرف آب قرار دهید تا خیس خورده و نرم شود سپس هسته هایش را خارج کنید.
شکر و آب را در قابلمه روی حرارت بگذارید و روی شعله متوسط هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
عناب و هل را اضافه کرده و با در نیمه باز و شعله کم بجوشانید تا مربا قوام بگیرد.
آبلیمو را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر مربا را بجوشانید سپس شعله را خامش کرده و اجازه دهید مربا به مدت 24 ساعت در همان قابلمه در دمای محیط بماند سپس به شیشه دربسته منتقل کرده و در یخچال نگهداری کنید.
در صورت تمایل می توانید 4 تکه چوب دارچین هم از ابتدای پخت به مربا اضافه کنید.
از میخک هم برای طعم دادن به این مربا می توانید استفاده نمایید.
هنگا افزودن آبلیمو به مربای عناب می توانید از رنده پوست لیموترش ( به ازای هر 500 گرم شکر 2 قاشق غذاخوری رنده پوست لیموترش ) برای طعم دهی به مربا استفاده کنید.

روش تهیه مربا عناب تازه
روش تهیه مربا عناب تازه هم درست مثل عناب خشک است فقط قسمتی که عناب را در آب خیس میکنند از روش تهیه مربا عناب حذف می شود.
هسته عناب های تازه را با دستگاه هسته گیر ، جدا کنید تا شکل عناب ها به هم نریزید و سپس در شربت بیندازید تا با حرارت ملایم بجوشد و شکر را به خودش جذب کند.
مربای عناب به تنهایی خوشمزه است و نیازی به طعم دهنده خاصی ندارد ولی در صورت تمایل می توانید از یک یک ادویه خاص مثل چوب دارچین ، هل ، رنده پوست پرتقال ، وانیل و میخک یا ترکیبی از 2 تا 3 مورد برای طعم دادن به مربا استفاده نمایید.





منبع: بیتوته


مربا عناب تازه و خشک : دستور العمل های سریع و ساده

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا