نویسنده این موضوع
طرز تهیه ترشی سالاد فصل رنگارنگ و خوشمزه
ترشی سالاد فصل یا سالاد زمستانی که با گوجه فرنگی و گل کلم تهیه میشود یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین چاشنی های زمستانی است.
ترشی سالاد فصل یکی از خوشمزه ترین چاشنی های زمستانی است که طعم دهنده اصلی آن آب گوجه فرنگی است. ترشی سالاد فصل را به نام های ترشی مشهدی ، ترشی جنوبی ، ترشی گوجه فرنگی و سالاد زمستانی هم میشناسند.
ترشی سالاد فصل:
مواد لازم ترشی سالاد فصل
طرز تهیه ترشی سالاد فصل
میتوانید گوجه فرنگی ها را رنده کنید و پوستش را دور بیندازید یا این که گوجه ها را خرد کرده و رویشان نمک بپاشید و بعد از یک ساعت استراحت با دستکش گوجه ها را چنگ بزنید و 15 دقیقه استراحت دهید سپس از صافی رد کنید و در قابلمه روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود.
هویج ها را پوست گرفته خرد کنید.
کرفس را هم متناسب با هویج خرد کنید.
گل کلم را که از قبل شسته اید و در آب کش گذاشته اید آب اضافه اش کشیده شود را خرد کنید.
تمم مواد را به آب گوجه فرنگی در حال جوش اضافه کنید.
نمک و زردچوبه و ادویه ترشی را اضافه کنید.
در مرحله آخر سرکه را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بجوشانید و سپس کناری بگذارید تا خنک شود و در شیشه در بسته به مدت 2 – 3 هفته بگذارید بماند تا جا بیوفتد.
ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز
مواد لازم ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز
طرز تهیه ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز
گوجه فرنگی ها را درشت خرد کرده و 2 قاشق غذاخوری نمک رویشان بپاشید و با دست چنگ بزنید.
به مدت 12 ساعت در یک جای خنک قرار دهید تا خوب آب بیندازد سپس از صافی رد کنید تا پوست و دانه هایش جدا شود.
پوره گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت بجوشانید تا آب اضافه اش تبخیر شود و مایعی نیمه غلیظ بدست آید.
گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد کنید.
فلفل دلمه ، هویج ، کرفس و لوبیا سبز را نگینی خرد کنید.
تمام مواد را در آبکش بریزید تا آب اضافه شان گرفته شود.
سیزیجات خرد شده را به همراه سیر و فلفل تند داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید کمی بجوشد و نرم شود.
شعله را خاموش کرده و کمی که از حرارت افتاد سرکه را به همراه نمک و ادویه به مواد اضافه کنید و بعد از این که کاملا خنک شد در شیشه ریخته درش را محکم ببندید.
ترشی شما بعد از 2 – 3 هفته آماده است.
میتوانید بعد از افزودن سرکه 15 دقیقه دیگر مواد را بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.
منبع: بیتوته
ترشی سالاد فصل یا سالاد زمستانی که با گوجه فرنگی و گل کلم تهیه میشود یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین چاشنی های زمستانی است.
ترشی سالاد فصل یکی از خوشمزه ترین چاشنی های زمستانی است که طعم دهنده اصلی آن آب گوجه فرنگی است. ترشی سالاد فصل را به نام های ترشی مشهدی ، ترشی جنوبی ، ترشی گوجه فرنگی و سالاد زمستانی هم میشناسند.
ترشی سالاد فصل:
مواد لازم ترشی سالاد فصل
سیر | ۶ حبه |
هویج | خرد شده ۲ پیمانه بزرگ |
کرفس | خرد شده ۲ پیمانه بزرگ |
فلفل سبز تند | ۶ عدد |
گل کلم | خرد شده ۳ پیمانه بزرگ |
گوجه فرنگی رنده شده | ۲ کیلوگرم |
سرکه سفید | ۲ پیمانه بزرگ |
نمک و زرد چوبه | ۲ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه ترشی سالاد فصل
میتوانید گوجه فرنگی ها را رنده کنید و پوستش را دور بیندازید یا این که گوجه ها را خرد کرده و رویشان نمک بپاشید و بعد از یک ساعت استراحت با دستکش گوجه ها را چنگ بزنید و 15 دقیقه استراحت دهید سپس از صافی رد کنید و در قابلمه روی حرارت بجوشانید تا غلیظ شود.
هویج ها را پوست گرفته خرد کنید.
کرفس را هم متناسب با هویج خرد کنید.
گل کلم را که از قبل شسته اید و در آب کش گذاشته اید آب اضافه اش کشیده شود را خرد کنید.
تمم مواد را به آب گوجه فرنگی در حال جوش اضافه کنید.
نمک و زردچوبه و ادویه ترشی را اضافه کنید.
در مرحله آخر سرکه را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر بجوشانید و سپس کناری بگذارید تا خنک شود و در شیشه در بسته به مدت 2 – 3 هفته بگذارید بماند تا جا بیوفتد.
ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز
مواد لازم ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز
گلم کلم | ۱ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
هویج | ۳ عدد متوسط |
کرفس | ۳ ساقه |
سیر | ۱ بوته |
لوبیا سبز | ۱ پیمانه |
فلفل تند | ۳ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ کیلوگرم |
سرکه | ۲ لیوان |
نمک، ادویه ترشی و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشی سالاد فصل با لوبیا سبز
گوجه فرنگی ها را درشت خرد کرده و 2 قاشق غذاخوری نمک رویشان بپاشید و با دست چنگ بزنید.
به مدت 12 ساعت در یک جای خنک قرار دهید تا خوب آب بیندازد سپس از صافی رد کنید تا پوست و دانه هایش جدا شود.
پوره گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت بجوشانید تا آب اضافه اش تبخیر شود و مایعی نیمه غلیظ بدست آید.
گل کلم را به صورت گل های کوچک خرد کنید.
فلفل دلمه ، هویج ، کرفس و لوبیا سبز را نگینی خرد کنید.
تمام مواد را در آبکش بریزید تا آب اضافه شان گرفته شود.
سیزیجات خرد شده را به همراه سیر و فلفل تند داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید کمی بجوشد و نرم شود.
شعله را خاموش کرده و کمی که از حرارت افتاد سرکه را به همراه نمک و ادویه به مواد اضافه کنید و بعد از این که کاملا خنک شد در شیشه ریخته درش را محکم ببندید.
ترشی شما بعد از 2 – 3 هفته آماده است.
میتوانید بعد از افزودن سرکه 15 دقیقه دیگر مواد را بجوشانید و سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.
منبع: بیتوته
طرز تهیه ترشی سالاد فصل خوشمزه و خوشرنگ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com