خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,271
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع

سیرترشی معمولا با سرکه انگور تهیه می شود و برای تیره شدن رنگش کمی شیره انگور به آن افزوده می شود. در صورتی که میخواهید سیر ترشی سفید درست کنید ، باید سیرها را حبه کرده ، پوست بگیرید و با سرکه سفید ، آنها را ترشی بیندازید.
در ادامه مقاله انواع طرز تهیه سیر ترشی سفید را با شما در میان می گذاریم .
سیر ترشی سفید
مواد لازم سیر ترشی سفید

فلفل قرمز نیم کوب۱ قاشق چای خوری
دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
سیر 700 گرم
سرکه سفیدبه میزان لازم
نمک۱ قاشق چای خوری
جعفری تازه خرد شدهدو قاشق غذا خوری
فلفل سبز تازه2 عدد
نعنا تازه3 تا 4 برگ

طرز تهیه سیر ترشی سفید
سیر های تازه و بدون لک را انتخاب کنید.
برای این که راحت تر پوست سیر گرفته شود ، بوته سیر را حبه حبه کنید و سپس حبه های سیر را در یک ظرف آب ریخته و 15 دقیقه صبر کنید سپس پوست حبه های سیر را جدا کنید.
سیرها را با پارچه نخی کاملا خشک کنید و در شیشه تمیز بریزید و بقیه مواد را به شیشه اضافه کنید.
سرکه سفید را روی سیر ها بریزید به طوری که رویشان را بپوشاند و درش را بسته در یخچال بگذارید.
اگر میخواهید ترشی سیر سفید شما سریعتر حاضر شود میتوانید 2 – 3 روز داخل کابینت قرار دهید و سپس به یخچال منتقل نمایید.

ترشی سیر سفید
مواد لازم ترشی سیر سفید

برگ بو ۱ عدد
تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
زیره سبز۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز نیم کوب۱ قاشق چای خوری
دانه خردل۱ قاشق چای خوری
دانه فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری
سیر۷۰۰ گرم
سرکه سفیدبه میزان لازم
نمک۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه ترشی سیر سفید
سیر را حبه کنید و حبه های سیر را داخل شیشه دردار بریزید و شیشه را محکم تکان دهید تا پوست سیر شل شود و به راحتی بتوانید پوست حبه های سیر را جدا کنید.
سرکه را درون قابلمه بریزید و نمک بزنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و زمانی که سرکه شروع به جوشیدن کرد و نمک حل شد ، شعله را خاموش کنید و صبر کنید سرکه خنک شود.
ادویه ها را داخل شیشه بریزید و حبه های سیر را روی ادویه ها بریزید و سرکه را تا جایی اضافه کنید که کاملا روی سیرها را بپوشاند.
2 – 3 میلی متر سر شیشه را خالی بگذارید و با دستمال کاغذی لبه شیشه را خشک کنید.
در شیشه را ببندید و در محلی خنک دور از نور قرار دهید تا آماده شود.
زمان جا افتادن ترشی سیر سفید حدود 2 ماه است.
اگر میخواهید ترشی نرم تر شود و بوی کمتری داشته باشید میتوانید شیشه را زیر نور آفتاب بگذارید.

سیرترشی سفید با طعم آویشن
مواد لازم سیر ترشی سفید با طعم آویشن

سیر150 گرم
سرکه سفید 100 میلی لیتر
نمک1 قاشق چای خوری
شکر1 قاشق چای خوری
فلفل1 قاشق چای خوری
آویشن1 قاشق چای خوری

طرز تهیه سیرترشی سفید با طعم آویشن
سیر را حبه کنید و بشویید و پوستش را بگیرید و روی پارچه نخی پهن کنید تا آبش گرفته شود.
سرکه ، نمک ، شکل ، فلفل و آویشن را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید.
سیر ها را داخل بطری بریزید و سپس سرکه داغ را به آن اضافه کنید و در بطری را محکم ببندید.
بطری را با یک پارچه ضخیم بپوشانید تا حرارت را در خود نگه دارد و بعد از 24 ساعت پارچه را از دور بطری باز کرده و به مدت 1 هفته در محلی خنک و تاریک قرار دهید تا جا بیوفتد.





منبع: بیتوته


دستور تهیه سیر ترشی سفید خوشمزه و مجلسی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا