خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,271
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع

برگ های کرفس معمولا دور انداخته می شوند و کمتر از ساقه کرفس مورد استفاده قرار میگیرند ، اگر میخواهید برگهای کرفس را دور نیندازید ، یکی از بهترین روش ها برای استفاده از آن ، درست کردن ترشی برگ کرفس یا استفاده از برگ کرفس به عنوان طعم دهنده در سایر ترشی ها است.
برای خوشمزه تر شدن طعم ترشی برگ کرفس میتوانید از لیمو و جوز هندی استفاده کنید ، این ترشی طعم بی نظیری خواهد داشت.
از ترشی برگ کرفس میتوانید کنار سوپ ، آبگوشت ، سوسیس یا مرینیت کردن انواع گوشت و کباب یا در انواع کوکتل استفاده کنید.

ترشی برگ کرفس
مواد لازم ترشی برگ کرفس

برگ کرفس یک بوته
فلفل خشک خرد شده نصف قاشق مربا خوری
رنده پوست لیمو ترش نصف عدد
جوز هندی تازه رنده شده 1 قاشق چای خوری
سرکه سه چهارم فنجان
آب 1.5 فنجان
شکر 2 قاشق چای خوری
نمک نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه ترشی برگ کرفس
برگ های کرفس را از بوته جدا کرده بشویید و روی پارچه نخی پهن کنید تا آبشان گرفته شود سپس به صورت درشت خرد کنید.
برگ های کرفس را در یک کاسه بزرگ ریخته و پرک فلفل ، رنده پوست لیمو و جوز هندی را رویشان بپاشید و باهم مخلوط کنید و سپس داخل شیشه بریزید.
آب و سرکه و شکر را در قابلمه ریخته روی حرارت به جوش بیاورید و سپس داخل شیشه بریزید تا جایی که حدود 1 سانتی متر با در شیشه فاصله داشته باشد.
در شیشه را ببندید و اجازه دهید در هوای اتاق سرد شود سپس در یخچال نگهداری کنید.

ترشی برگ کرفس و بادمجان
مواد لازم ترشی برگ کرفس و بادمجان

بادمجان 2 عدد
خیار2 عدد
هویج2 عدد
فلفل دلمه ای2 عدد
سبزی کرفس2 کیلو
سیر5 عدد
فلفل سبز تند4 عدد
سرکه و آب و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی برگ کرفس و بادمجان
خیار ، هویج و بادمجان را پوست گرفته و مربعی خرد کنید.
فلفل دلمه و فلفل سبز را هم خرد کنید.
سبزی ها را بشویید ، پاک کنید و خشک نموده سپس ریز خرد کنید.
سیر را پوست بگیرید و به مواد اضافه کنید.
همه مواد را مخلوط کرده در یک ظرف شیشه ای برزید و چند قاشق نمک اضافه کنید و بیشتر از نسف شیشه را با سرکه و مابقی را با آب پر کنید و در ظرف را محکم ببندید و 2 - 3 هفته در جایی دور از نور خورشید قرار دهید تا جا بیوفتد.

ترشی مخلوط با برگ کرفس
مواد لازم ترشی مخلوط با برگ کرفس

گل کلم 2 کیلو
هویج نیم کیلو
خیارنیم کیلو
کرفسنیم کیلو
بادمجان800 گرم
سیب زمینی ترشی 300 گرم
پیاز ریز400 گرم
سیر400 گرم
فلفل سبزبه مقدار لازم
سبزی ترشی شامل مرزه ، شوید ترخون، نعنا و برگ کرفس400 گرم
ادویه ترشی شامل زردچوبه، فلفل، گلپر و نمکبه مقدار لازم
سرکه قرمزبه مقدار لازم
موسیر300 گرم
نعنا و شوید خشکدر صورت تمایل

طرز تهیه ترشی مخلوط با برگ کرفس
گل کلم را به اندازه دلخواه خرد کرده و داخل تشت آب بریزید و بشویید سپس آبکش کنید و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود.
خیار ، سیب زمینی و هویج را بشویید ، خشک کنید و پوست گرفته خرد کنید. بادمجان را بدون پوست گرفتن خرد کنید.
کرفس را بشویید و خشک کنید و سپس برگ ها و ساقه را جداگانه خرد کنید.
پیاز و سیر را پوست بگیرید.
سبزی را پاک کرده بشویید و بعد از خشک شدن خرد کنید.
همه سبزیجات را چند ساعت روی پارچه پهن کنید تا آب اضافه شان کاملا خشک شود سپس در یک ظرف بزرگ ریخته و ادویه بزنید و به همراه فلفل لا به لا داخل شیشه بریزید و سرکه را اضافه کرده و در شیشه را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
می توانید 2 – 3 قاشق نمک به ترشی اضافه کنید.







منبع: بیتوته


ترشی برگ کرفس؛ مرغوبیتِ طبیعت را در سفره‌ی شما به ارمغان می‌آورد

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا