خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
7,068
امتیاز واکنش
35,464
امتیاز
473
زمان حضور
262 روز 19 ساعت 30 دقیقه
نویسنده این موضوع

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است، که انواع مختلفی دارد از جمله ترشی مخلوط، ترشی لیته و ... و قومیت های مختلف بنا به ذائقه و موادی که در دسترس شان بوده و اصولا برای نگهداری از مواد غذایی و استفاده از آنها در غیر فصل رویش اقدام به تهیه ی ترشی می کرده اند. البته همه ی اقوام و ملیت های مختلف در سراسر جهان ترشی های مخصوص خودشان را دارند. در این مطلب طرز تهیه ترشی مخلوط زیتون را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای ترشی مخلوط زیتون :

زیتون شور و بی هسته، اسلایس شده نیم کیلو
هویج حدود 800 گرم
سیریک بوته بزرگ
آب یک و نیم لیوان
سرکهدو لیوان
سیاه دانهکمی (در صورت تمایل)
نمکبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار دلخواه
پودر فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
رب گوجه فرنگیسه قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی مخلوط زیتون :
اول هویج و سیر را در خرد کن بریزید و درشت خرد کنید.
سپس همه مواد را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید وقتی جوشید بگذارید با درب بسته پنج دقیقه بجوشد. سپس زیرش را خاموش کنید.
سیاه دانه را اضافه کنید و سریع تا داغ است شیشه ها را پر کنید و دربش را محکم ببندید و برعکس کنید تا همینطوری بماند و خنک شود.
تا اینطوری هواگیری (کنسروی) می شود و در دمای محیط تا مدتی سالم می ماند و دیگر نیازی نیست در یخچال نگهداری شود. البته در این روش باید حتماً درب شیشه ها فلزی باشد و حسابی محکم باشد.

نکاتی برای تهیه ترشی مخلوط زیتون:
این روش را برای انواع مربا و شربت ها هم می توانید استفاده کنید چون به ماندگاری بیشتر در دمای محیط خیلی کمک می کند.
ترشی بعد از دو هفته آماده است ولی بهتر است یک ماه بماند تا کاملاً جا بیفتد، بعد از اینکه درش را باز کردید در یخچال نگهداری کنید.
رب گوجه فرنگی را باید در یک قاشق روغن مایع تفت بدهید تا بوی خامی اش گرفته شود.
این ترشی بهتر است کمی تند باشد ولی با این حال مقدار فلفلش دست خودتان است.




منبع: بیتوته


طرز تهیه ترشی مخلوط زیتون

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا