خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
7,065
امتیاز واکنش
35,419
امتیاز
473
زمان حضور
262 روز 1 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

مواد لازم:

طرز تهیه:
1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.

شکر 1/3 فنجان
آب 1/3 فنجان
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیره قند نصف قاشق چایخوری
زنجبیل آسیاب شده 1 و نیم قاشق چایخوری
دارچین1/4 قاشق چایخوری
میخک آسیاب شدهکمی
جوز آسیاب شدهکمی
نمککمی
2. وانیل، شیره قند و ادویه ها را بریزید و هم بزنید. شعله را کم کنید بگذارید 3 دقیقه آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود. شربت به رنگ زنجبیلی پررنگ در می آید. روی آن را بپوشانید و تا وقتی می خواهید استفاده کنید در یخچال نگهداری کنید.
3. برای درست کردن لاته:
60 گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. 1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.




منبع: بیتوته


شربت زنجبیل برای لاته

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا