

نویسنده این موضوع

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه ی کوچک آب و شکر را بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید. هم بزنید تا شکر حل شود و شربت شفافی درست شود.
شکر | 1/3 فنجان |
آب | 1/3 فنجان |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شیره قند | نصف قاشق چایخوری |
زنجبیل آسیاب شده | 1 و نیم قاشق چایخوری |
دارچین | 1/4 قاشق چایخوری |
میخک آسیاب شده | کمی |
جوز آسیاب شده | کمی |
نمک | کمی |
3. برای درست کردن لاته:
60 گرم قهوه ی داغ یا 1 شات اسپرسوی داغ را با 180 گرم شیر کم چربی داغ شده مخلوط کنید. 1 تا 2 قاشق شربت زنجبیل اضافه کنید و هم بزنید. بچشید و اندازه ها را تنظیم کنید. روی آن را طبق سلیقه با خامه ی تازه زده شده، دارچین، جوز یا تکه های ریز زنجبیل بلوری شده تزئین کنید.
منبع: بیتوته
شربت زنجبیل برای لاته

رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
