خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,237
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع

تاریخچه شربت ترخون
شربت ترخون قرن هاست که در غذاهای فرانسوی استفاده می شود. ترخون گیاهی چند ساله است که بومی اروپا و آسیا است و از زمان های بسیار قدیم در آشپزی استفاده می شده است. در قرون وسطی اعتقاد بر این بود که ترخون دارای خواص دارویی است و برای درمان انواع بیماری ها از جمله مشکلات گوارشی و دندان درد استفاده می شود.

استفاده از شربت ترخون در پخت و پز و مخلوط شناسی احتمالاً به قرن 18 یا 19 برمی گردد. شربت ترخون یک ماده محبوب در کوکتل ها بود. امروزه از شربت ترخون در انواع دستور پخت ها استفاده می شود و در بسیاری از آشپزخانه ها جزء اصلی است.

چگونه شربت ترخون خانگی تهیه کنیم؟
تهیه شربت ترخون یک فرآیند ساده است که فقط به چند ماده نیاز دارد. در اینجا طرز تهیه ی آن آمده است:
مواد لازم برای درست کردن شربت ترخون:

شکر گرانول1 فنجان
آب1 لیوان
برگ ترخون تازه، خرد شده1/4 فنجان

طرز تهیه شربت ترخون :
شکر و آب را در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط مخلوط کنید. هم بزنید تا شکر حل شود.
برگ های ترخون خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و مخلوط را به جوش بیاورید.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت به مدت 10-15 دقیقه بجوشد تا طعم ترخون به شربت دم بکشد.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید شربت خنک شود و به دمای محیط برسد.
شربت را از صافی مشبک صاف کنید تا برگ های ترخون جدا شود.
شربت را در ظرفی تمیز و خشک و بدون هوا بریزید و تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
از شربت ترخون می توان برای شیرین کردن انواع نوشیدنی ها مانند چای سرد، لیموناد یا کوکتل استفاده کرد. همچنین می تواند به عنوان رویه برای دسرهایی مانند بستنی یا سالاد میوه استفاده شود.

آیا می توان به جای ترخون خشک از ترخون تازه استفاده کرد؟
بله، برای تهیه شربت ترخون می توانید به جای تازه از ترخون خشک استفاده کنید. با این حال، به خاطر داشته باشید که طعم ترخون خشک بیشتر از طعم تازه است، بنابراین برای رسیدن به همان سطح طعم باید کمتر از آن استفاده کنید.

برای جایگزینی ترخون خشک به جای ترخون تازه در شربت ترخون ، از 1 قاشق غذاخوری ترخون خشک به جای 1/4 فنجان ترخون تازه استفاده کنید. می توانید همان دستور العمل ترخون تازه را دنبال کنید، اما ممکن است لازم باشد زمان دم کردن را تنظیم کنید تا از دم کردن بیش از حد و تلخ شدن شربت جلوگیری کنید.

شایان ذکر است که ترخون تازه طعم روشن تر و زنده تری به شربت می دهد، بنابراین در صورت امکان بهتر است از ترخون تازه برای تهیه شربت ترخون استفاده کنید. با این حال، اگر ترخون تازه در دسترس نباشد، ترخون خشک جایگزین خوبی است که همچنان طعم مطبوعی مانند بادیان را به شربت می دهد.

ترخون خشک را تا چه مدت باید در شربت دم بکشم؟
هنگام استفاده از ترخون خشک برای تهیه شربت ترخون، باید زمان دم کردن را تنظیم کنید تا از دم کردن بیش از حد شربت و تلخ شدن آن جلوگیری کنید. به عنوان یک قاعده کلی، ترخون خشک را باید مدت کمتری نسبت به ترخون تازه در شربت دم کنید.
یک نقطه شروع خوب این است که ترخون خشک را به مدت 5-10 دقیقه در شربت قرار دهید. می توانید بعد از 5 دقیقه شربت را بچشید تا ببینید به میزان طعم مطلوب رسیده است یا خیر و اگر نرسیده است می توانید حدود 5 دقیقه دیگر به دم کشیدن آن ادامه دهید. به خاطر داشته باشید که هر چه بیشتر ترخون را تندتر کنید، طعم آن قوی تر می شود، پس مراقب باشید زیاده روی نکنید.
همچنین بهتر است از یک الک توری ریز برای صاف کردن برگ های ترخون از شربت استفاده کنید، زیرا ترخون خشک شده سخت تر از صاف کردن ترخون تازه است. این به شما کمک می کند تا مطمئن شوید که شربت ترخون صاف و عاری از هر گونه تکه ترخون است.
به طور کلی، خیساندن ترخون خشک در شربت ترخون نیاز به آزمایش هایی دارد تا تعادل مناسب طعم و زمان خیساندن را پیدا کنید. با زمان کوتاهی شروع کنید و در صورت نیاز تنظیم کنید تا به سطح طعم مطلوب برسید.

موارد استفاده از شربت ترخون
شربت ترخون یک ماده همه کاره است که می توان از آن به روش های مختلفی استفاده کرد. در اینجا چند مورد استفاده رایج از شربت ترخون آورده شده است:

نوشیدنی های شیرین کننده : از شربت ترخون می توان برای شیرین کردن انواع نوشیدنی ها مانند چای سرد، لیموناد یا کوکتل استفاده کرد. این عطر و طعم ملایم بادیان را به نوشیدنی ها اضافه می کند.

دسرهای طعم دهنده : شربت ترخون را می توانید روی کیک، بستنی یا سالاد میوه بپاشید تا طعمی از شیرینی و نت گیاهی به آن اضافه کنید.

ماریناد و سس : از شربت ترخون می توان به عنوان پایه ماریناد و سس استفاده کرد. به خوبی با مرغ، ماهی و سبزیجات جفت می شود.

موکتل : از شربت ترخون می توان برای تولید نوشیدنی های غیر معتاد مانند نوشابه ترخون استفاده کرد.

پخت : از شربت ترخون می توان در پخت برای طعم دادن و رطوبت به کیک ها، کلوچه ها و نان ها استفاده کرد.

فواید شربت ترخون :
شربت ترخون علاوه بر طعم لذیذش، چندین فواید بالقوه برای سلامتی نیز دارد:
کمک به هضم : ترخون به طور سنتی به عنوان کمک کننده گوارشی استفاده می شده است و ممکن است به تسکین علائم سوء هاضمه، نفخ و گاز کمک کند.

خواص ضد التهابی : ترخون حاوی ترکیباتی است که دارای خواص ضد التهابی است که ممکن است به کاهش التهاب در بدن کمک کند.

فعالیت آنتی اکسیدانی : ترخون منبع غنی آنتی اکسیدان است که می تواند از بدن در برابر استرس اکسیداتیو و آسیب ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کند.

خواص ضد سرطانی بالقوه : برخی از مطالعات نشان داده اند که ترخون ممکن است خواص ضد سرطانی داشته باشد، اگرچه تحقیقات بیشتری برای تایید این موضوع مورد نیاز است.
در خاتمه، شربت ترخون یک ماده خوشمزه و همه کاره است که می تواند طعمی بی نظیر به انواع غذاها و نوشیدنی ها بدهد. چه در حال شیرین کردن یک کوکتل باشید و چه آن را روی بستنی بپاشید، شربت ترخون یک عنصر ضروری در هر آشپزخانه است. به علاوه، ممکن است برخی از مزایای سلامتی بالقوه را ارائه دهد، و آن را به یک افزودنی خوشمزه و مغذی برای رژیم غذایی شما تبدیل کند.




منبع: بیتوته


چگونه شربت ترخون خانگی تهیه کنیم؟

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا