- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.
نکات بهداشتی هنگام شستن مرغ
حدود 60 درصد از مرغ ها حاوی کامپیلوباکتر هستند، متاسفانه یکی از اشتباهات رایجی که می تواند مشکل ساز شود همینشستن مرغ های خام قبل از پخت و پز است. بسیاری از مردم اشتباهاتی را هنگام شستشو و پختن و کباب کردن مرغ و گوشت مرتکب می شوند که خود از این اشتباهات بی خبرند و شاید خودشان را فرد کاملا تمیز و پاکیزه بدانند، و قواعد بهداشتی مختلف را در طول روز رعایت کنند.
در این بخش اشتباهاتی را هنگام شستن مرغ و پخت آن ارائه می دهیم که با آن می توانید سلامت غذاها را تامین کنید و از گسترش میکروب ها در آشپزخانه و به خطر افتادن سلامتیتان جلوگیری نمایید.
اصول صحیح شستن مرغ و نگهداری از آن
اشتباهات رایج در شستن مرغ
اشتباه اول :طعم و بوی غذا جذاب به نظر برسد، شروع به خوردن می کنید
برخی از افراد به اشتباه فکر می کنند ، اگر غذای آنها بو و طعم خوبی بدهد هیچ پاتوژن خطرناکی در ماده غذایی وجود ندارد اما باید بدانید باکتری های مضر می توانند هنوز روی غذا وجود داشته باشند، حتی اگر هیچ مشکل خاصی در ظاهر غذا به چشم نخورد یا بوی بدی از غذا بلند نشود.
نکات شستن مرغ و طبخ آن
مهم ترین نکات دانستنی درباره شستن مرغ
اشتباه دوم :فقط از یک انبر برای کباب پزی یا کار با باربیکیو استفاده می کنید
کسانی که به رعایت اصول بهداشتی موقع کباب کردن مواد غذایی پایبندند ، نگران هستند که گوشت ها هنگام کباب شدن نسوزند و کاملا مغز پخت شوند . برخی از افراد از یک انبر برای جابه جایی انواع مواد غذایی خام و زغال استفاده می کنند و با این کار موجب انتقال آلودگی می شوند و خطر ابتلا به مسمومیت غذایی راافزایش می دهند.
#نمناک
نکات بهداشتی هنگام شستن مرغ
حدود 60 درصد از مرغ ها حاوی کامپیلوباکتر هستند، متاسفانه یکی از اشتباهات رایجی که می تواند مشکل ساز شود همینشستن مرغ های خام قبل از پخت و پز است. بسیاری از مردم اشتباهاتی را هنگام شستشو و پختن و کباب کردن مرغ و گوشت مرتکب می شوند که خود از این اشتباهات بی خبرند و شاید خودشان را فرد کاملا تمیز و پاکیزه بدانند، و قواعد بهداشتی مختلف را در طول روز رعایت کنند.
در این بخش اشتباهاتی را هنگام شستن مرغ و پخت آن ارائه می دهیم که با آن می توانید سلامت غذاها را تامین کنید و از گسترش میکروب ها در آشپزخانه و به خطر افتادن سلامتیتان جلوگیری نمایید.
اصول صحیح شستن مرغ و نگهداری از آن
اشتباهات رایج در شستن مرغ
اشتباه اول :طعم و بوی غذا جذاب به نظر برسد، شروع به خوردن می کنید
برخی از افراد به اشتباه فکر می کنند ، اگر غذای آنها بو و طعم خوبی بدهد هیچ پاتوژن خطرناکی در ماده غذایی وجود ندارد اما باید بدانید باکتری های مضر می توانند هنوز روی غذا وجود داشته باشند، حتی اگر هیچ مشکل خاصی در ظاهر غذا به چشم نخورد یا بوی بدی از غذا بلند نشود.
نکات شستن مرغ و طبخ آن
مهم ترین نکات دانستنی درباره شستن مرغ
اشتباه دوم :فقط از یک انبر برای کباب پزی یا کار با باربیکیو استفاده می کنید
کسانی که به رعایت اصول بهداشتی موقع کباب کردن مواد غذایی پایبندند ، نگران هستند که گوشت ها هنگام کباب شدن نسوزند و کاملا مغز پخت شوند . برخی از افراد از یک انبر برای جابه جایی انواع مواد غذایی خام و زغال استفاده می کنند و با این کار موجب انتقال آلودگی می شوند و خطر ابتلا به مسمومیت غذایی راافزایش می دهند.
#نمناک
5 اشتباه رایج خانم های خانه دار در شستن مرغ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com