- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
چسبیدن خمیر نان به دست یک علت دارد و آن هم کم بودن میزان آرد است در این واقع خمیر را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا چسبندگی برطرف شود.
نکاتی که باید در مورد درست کردن خمیر نان بدانید
پختن نان در خانه سبب لـ*ـذت بردن از طعم و مزه نان و کنترل روی مواد افزودنی داخل نان می شود. در این بخش از نکاتی را درباره خمیر نان بیان کرده ایم که امیدواریم از آن بهره کافی ببرید.
چرا خمیر نان به دست می چسبد؟
پخت نان در خانه آسان است اما اگر برای اولین بار این کار را انجام دهید آماده کردن خمیر و مراحل پخت آن می تواند برایتان کمی مشکل ایجاد کند . یکی از سوالاتی که به هنگام آماده نمودن خمیر برای یک نانوای تازه کار پیش می آید این است که چه زمانی خمیرتان خوب ور آمده است ؟ شما می توانید با تست انگشت خمیر یا ضربه زدن با یک وسیله نوک تیز بفهمید چه زمانی خمیرتان خوب ور آمده است .
چسبیدن خمیر نان به دست و نکات آن
قبل از ور آمدن
خمیر نان را باید خوب ورز دهید تا در آن گلوتن ایجاد شده و نان نرم به دست آید . برای اینکار لازم است ، 10 تا 12 دقیقه خمیر را خوب ورز دهید و سپس با انگشت به آن ضربه بزنید.
اگر خمیر پس از ضربه زدن به حالت اول خود بازگشت و شکاف را پر نمود، برای اولین ور آمدن آماده است اما اگر روی خمیر ترک عمیق ایجاد گشت ، باید به ورز دادن ادامه دهید.
بررسی علت چسبیدن خمیر نان به دست
چسبیدن خمیر نان به دست و نکات تهیه نان خانگی
اولین تست انگشت
معمولا خمیر نان در دو مرحله ور می آید که مرحله اول پس از مخلوط خمیر و در داخل کاسه یا نایلون است . بعد از مخلوط کردن خمیر آن را درون ظرفی بریزید و ساعتی زمان برای ور آمدن به آن بدهید .
برای اینکه بفهمید خمیر در این مرحله ور آمده و آماده چانه گرفتن است ابتدا باید دو تا از انگشتان تان را تا بند دوم در خمیر فرو کنید ، اگر جای انگشتان تان در خمیر به سرعت پر شد، باید به خمیر زمان بیشتری برای ور آمدن بدهید اما اگر جای انگشت ها روی خمیر باقی ماند خمیر آماده چانه گرفتن است و باید به آن استراحت دهید تا برای تست دوم آماده گردد .
#نمناک
نکاتی که باید در مورد درست کردن خمیر نان بدانید
پختن نان در خانه سبب لـ*ـذت بردن از طعم و مزه نان و کنترل روی مواد افزودنی داخل نان می شود. در این بخش از نکاتی را درباره خمیر نان بیان کرده ایم که امیدواریم از آن بهره کافی ببرید.
چرا خمیر نان به دست می چسبد؟
پخت نان در خانه آسان است اما اگر برای اولین بار این کار را انجام دهید آماده کردن خمیر و مراحل پخت آن می تواند برایتان کمی مشکل ایجاد کند . یکی از سوالاتی که به هنگام آماده نمودن خمیر برای یک نانوای تازه کار پیش می آید این است که چه زمانی خمیرتان خوب ور آمده است ؟ شما می توانید با تست انگشت خمیر یا ضربه زدن با یک وسیله نوک تیز بفهمید چه زمانی خمیرتان خوب ور آمده است .
چسبیدن خمیر نان به دست و نکات آن
قبل از ور آمدن
خمیر نان را باید خوب ورز دهید تا در آن گلوتن ایجاد شده و نان نرم به دست آید . برای اینکار لازم است ، 10 تا 12 دقیقه خمیر را خوب ورز دهید و سپس با انگشت به آن ضربه بزنید.
اگر خمیر پس از ضربه زدن به حالت اول خود بازگشت و شکاف را پر نمود، برای اولین ور آمدن آماده است اما اگر روی خمیر ترک عمیق ایجاد گشت ، باید به ورز دادن ادامه دهید.
بررسی علت چسبیدن خمیر نان به دست
چسبیدن خمیر نان به دست و نکات تهیه نان خانگی
اولین تست انگشت
معمولا خمیر نان در دو مرحله ور می آید که مرحله اول پس از مخلوط خمیر و در داخل کاسه یا نایلون است . بعد از مخلوط کردن خمیر آن را درون ظرفی بریزید و ساعتی زمان برای ور آمدن به آن بدهید .
برای اینکه بفهمید خمیر در این مرحله ور آمده و آماده چانه گرفتن است ابتدا باید دو تا از انگشتان تان را تا بند دوم در خمیر فرو کنید ، اگر جای انگشتان تان در خمیر به سرعت پر شد، باید به خمیر زمان بیشتری برای ور آمدن بدهید اما اگر جای انگشت ها روی خمیر باقی ماند خمیر آماده چانه گرفتن است و باید به آن استراحت دهید تا برای تست دوم آماده گردد .
#نمناک
چرا خمیر نان به دست می چسبد؟ راه چاره چیست؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com