خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,237
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
شاید باورتان نشود اما در رابـ*ـطه با بچه داری در کشورهای مختلف دنیا آداب و رسومی وجود دارد که بسیار عجیب و غریب و دور از تفکرات ما هستند.

آداب و رسوم جالب و عجیب بچه داری در سراسر دنیا
آیین بچه داری در کشورهای مختلف متفاوت است و هر کشوری با فرهنگ های خاص خود در امر تربیت و رشد کودکان خود تلاش میکند. بسیاری از مادران معمولا در دوران بارداری تصمیمات زیادی برای تربیت فرزند خود دارند البته که این تصمیمات در همین دوران تمام نمی شود و باز هم ادامه دار خواهد بود.
روش های مختلفی در دسترس خانواده ها برای فرزند وجود دارد و سنت ها و فرهنگ های غالب بر جامعه بیشترین تاثیر را بر تربیت فرزند می گذارد و زمان هایی وجود دارد که فکر می کنید بعضی از این سنت ها کاملا منسوخ شده اند و گاهی دیگر همین روش های سنتی را کارآمد تر از بقیه می دانید.

سولاپور، هند
پرت کردن کودک به سمت بالا یکی از آداب غیر مذهبی و سالانه در فستیوال سولاپور در هند است. کودکان را در این مراسم از برج با ارتفاع 15 متری پرتاب می کنند و افراد در پایین یک پارچه را زیر کودکان می گیرند و شاید به ظاهر رسم وحشتناکی باشد اما خوشبختانه تابه حال در این 500 سال هیچ تلفاتی از این کودکان گزارش نشده است.
از دیگر مراسم هندوستانی ها موندان است. مراسم موندان یکی از بزرگ ترین جشن ها در بین هندو هاست و این مراسم قبل از سومین روز از تولد نوزاد گرفته می شود. معمولا این مراسم را در قلعه می گیرند و اولین کوتاهی موی نوزاد در همین مراسم انجام می شود. کوتاه کردن موی نوزاد یکی کار سمبلیک است که باعث تمیزی کودک می شود و او را از آلودگی و بیماری دور می کند.

بالی
در بالی نوزادان تا سن سه ماهگی نباید زمین را لمس کنند چرا که آن ها معتقدند با لمس زمین های کثیف، کودکان دچار بیماری می شوند و در نهایت در سه ماهگی جشنی برای نوزادان گرفته می شود که برای اولین بار می توانند زمین را لمس کنند.

ناحیه شرقی آفریقا
در آفریقای شرق مراسمی وجود دارد که در روز سوم تولد نوزاد برگزار می شود.نام این مراسم سیدفو است، سیدفو به معنای گذراندن کودک از دود است و این دود از برگ هایی است که بوی تندی دارد و از درخت سیدفو می باشد.
نوزاد را سر و ته در بالای این دود می گیرند و ظاهرا شوکی به نوزادان وارد می شود که نمی توانند گریه کنند و افراد اعتقاد دارند که با انجام این کار، نوزادان دچار خجالتی، بی عرضگی یا جنگ نمی شوند.

یونان
در یونان سنتی وجود دارد که در آن سه بار به نوزاد تف می کنند تا روح بد و خبیث او، بدشانسی و چشم بد از بین برود.

ایرلند
زوج های ایرلندی بالاترین طبقه کیک عروسی خود را نگه می دارند و این کیک را هنگام به دنیا آمدن فرزند روی پیشانی او می زنند و اعتقاد دارند که خوش شانسی به همراه می آورند.

کنیا
والدین در کنیا با نوزاد تازه متولد شده ارتباط چشمی برقرار نمی کنند، آن ها با این کار عقیده دارند که قدرت زیادی را به نوزاد نمی بخشند و این مادران نوزادان را با خود به هرجایی می برند اما هنگام گریه کردن زیاد به آن ها بها نمی دهند.

موریتانیا
مردم در این منطقه به کودکان تازه متولد شده تف می کنند و آنها عقیده دارند که نعمت های خودشان با این آب دهان به آن ها منتقل می شود. خانم ها روی صورت و مردان داخل گوش فرزندان تف می کنند و سپس این بزاق را در کل صورت او پخش می کنند تا خوش شانسی او بیشتر شود.


آداب و رسوم جالب و عجیب بچه داری در سراسر دنیا

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,237
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
نیجریه
در نیجریه نوزادان تازه متولد شده را به خانه آبا و اجدادی می برند و در آن خانه مقداری فلفل را در دهان خود می جوند و آن را با انگشت له می کنند و سپس در دهان نوزاد قرار می دهند و آن ها اعتقاد دارند که با این کار کودک زودتر زبان به سخن گفتن باز می کند.

آمریکای مرکزی
خانم ها در آمریکای مرکزی کودکان خود را در آب سرد حمام می کنند تا قلب آن ها را آرام کنند و استراحت او را بهبود ببخشند. چنانچه در نمناک گفته ایم برایشان کاملا طبیعی است که کودک هنگام انجام این کار جیغ بکشد و آن ها عقیده دارد که مادر بهتر می داند که چه کار کند.

دانمارک
نوزادان در دانمارک هنگام خرید کردن یا شام و ناهار خوردن والدین بیرون از مغازه داخل کالسکه می مانند و در بعضی از نقاط جهان، کودکان هنگام خرید داخل مغازه نمی شوند و بیرون می مانند. والدین در دانمارک نیز کودکان را داخل کالکسکه در پیاده رو رها می کنند و خودشان به صرف ناهار یا شام می روند که بسیاری از این کالسکه ها مانیتور دارند و والدین می توانند آن ها را از دور کنترل کنند.

نروژ
نوزادان در نروژ در بیرون از خانه چرت می زنند. خانواده ها در نروژ و فنلاند معتقدند که خواب بیرون از منزل باعث افزایش سلامتی در کودکان می شود و حتی در هواهای بسیار سرد نیز کودکان را می پوشانند و آن ها را بیرون از خانه قرار می دهند تا بخوابند و آن ها هوای بیرون را بسیار سالم تر از هوای داخل خانه می دانند.

فنلاند
کودکان در فنلاند زنگ تفریح های پشت سرهمی در مدرسه دارند؛ در فنلاند، کودکان ابتدایی در هر 45 دقیقه، 15 دقیقه زنگ تفریح دارند. این زنگ تفریح های مداوم برای این است که کودکان سر کلاس تمرکز بیشتری داشته باشند و سیستم آموزشی در فنلاند یکی از بهترین هاست که شاید علتش همین باشد.
در فنلاند کودکان تازه متولد شده طبق یک رسوم و سنت را درون یک جعبه مقوایی می گذارند که داخلش پر از وسائل ضروری و مفید و یک تشک نرم است. این جعبه اولین رختخواب برای کودک می باشد.

سوئد
کودکان در سوئد تنبیه نمی شوند. تنبیه کودکان سوئدی از سال 1979 ممنوع شده است و در واقع والدینی که خودشان مورد تنبیه قرار گرفته بودند، اکنون از این کار منع شده اند. هر روزه تعداد کشورهایی که این قانون را راه می اندازند، در حال بالا رفتن است و اکنون 52 کشور در دنیا این قانون را دارند.

ویتنام
والدین ویتنامی از بدو تولد کودک هنگام دستشویی کردن او سوت می زنند به همین دلیل کودکان از 9 ماهگی به بعد تشخیص می دهد که با صدای سوت به توالت بروند.

فرانسه
حتما دقت کرده اید که کودکان هنگام غذا خوردن بیشتر با آن بازی می کنند و کودکان در مدرسه های فرانسه 30 دقیقه وقت غذا خوردن دارند. بعضی از مدرسه ها زمان بیشتری را نیز اختصاص می دهند و آن را با بازی هم همراه می کنند و زمان ناهارخوری در این مدرسه ها فرصتی برای اجتماعی شدن و آزمایش غذاهای جدید است و والدین با این کار می خواهند که آرام غذا خوردن را به فرزندان خود آموزش دهند.


آداب و رسوم جالب و عجیب بچه داری در سراسر دنیا

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,237
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
بلغارستان
مادران در بلغارستان 410 روز برای زایمان مرخصی دارند. در بلغارستان این تعداد روز مرخصی به مادران داده می شود، مادران قبل و بعد از تولد از نود درصد این مرخصی استفاده می کنند و بعد از شش ماه مرخصی به پدر داده می شود.

تایوان، هند و هونگ کونگ
والدین در سراسر جهان عقاید مختلفی در مورد زمان خوابیدن بچه ها دارند، در حالی که در کشورهایی مثل نیوزلند و استرالیا زمان خواب کودکان در ساعت 7 و نیم شب است اما در هونگ کونگ، هند و تایوان بچه ها ساعت ده شب به رختخواب می روند.

چین
کودکان در چین توالت های مخصوص و قابل حمل دارند. کودکان چینی تولت ها و شلوارهایی دارند که از طریق ان ها می توانند در هر جایی که باشند، کار خود را انجام دهند و آن ها برای انجام این کار نیازی به در آوردن شلوار ندارند و بدون کمک والدین نیز می توانند این کار را انجام دهند، مگر اینکه نیاز به حمام پیدا کنند. البته که هنوز استفاده از پوشک در این کشور رایج است اما بعضی از خانواده های روستایی این شلوارها را ترجیح می دهند.

ژاپن
در کشور ژاپن چند مورد خاص وجود دارد که باهم می خوانیم:
کودکان در ژاپن به تنهایی از وسایل نقلیه استفاده می کنند
کودکان در ژاپن از همان کودکی خودشان اقدام به سوار شدن وسایل نقلیه می کنند و والدین عقیده دارند که کودک هر چه زودتر یاد بگیرد که به تنهایی مسیرها را طی کند. برای کودکان نیز اصلا عجیب نیست که به تنهایی به خرید مثل نانوایی یا سبزی فروشی فرستاده شوند و خانواده های ژاپنی اصرار به مستقل شدن کودکان دارند.

کودکان ژاپنی هیچوقت چاق نمی شوند
در ژاپن به کودکان بیشتر غذای گیاهی سرشار از مواد مغذی داده می شود و دادن غذاهای سالم به کودک اهمیت دارد به همین دلیل کودکان هرچه می خورند ، هیچوقت چاق نمی شوند.
پولی برای رستوران بردن بچه ها وجود ندارد
در ژاپن این که بخواهید با فرزند و همسر خود شب ها را بیرون از منزل باشید را کاملا باید فراموش کنید. رستوران ها در این کشور بسیار گران قیمت هستند و مردان مجبورند تا دیر وقت کار کنند.
بسیار نادر است که یک خانواده معمولی در ژاپن بتواند بیرون از منزل و در رستوران با خانواده خود شام بخورد و شاید سالی یک بار این اتفاق رخ دهد. زنان و مردان نیز معمولا زندگی جداگانه ای دارند. مردان نیز ترجیح می دهند که آخر شب با همکارانشان شام بخورند.

امارات متحده عربی
زایمان کردن در امارات متحده عربی تجربه بسیار ارزشمندی محسوب می شود و مادران در اتاق های VIP زایمان می کنند و در این اتاق ها به سرعت بعد از زایمان از مادر و کودک عکس می گیرند و تشریفات انجام شده برای آنها بسیار مشابه رفتار با یک سلبریتی است.

اسپانیا
در اسپانیا حدود چهار ماه مرخصی بعد از زایمان وجود دارد و بعد از سرکار رفتن نیز مادر می تواند یک ساعت زودتر از بقیه به خانه برود تا به امور فرزند خود رسیدگی کند حتی پدران نیز می توانند ساعت هایی را به منزل بروند و کودکان خود را تر و خشک کنند.

ارمنستان
زمانی که کودکان ارمنی اولین دندان خود را در می آورند، طی یک مراسم خاص انواع اسباب بازی ها را در مقابل کودک قرار می دهند. با انتخاب اولین اسباب بازی توسط کودک ، شغل آینده او پیش بینی می شود.
اگر کودک کتاب را انتخاب کند ، بازگوی محقق خواهد شد. اگر پول را انتخاب کند شغلی مانند بانکداری خواهد داشت و اگر چاقو را انتخاب کند او در آینده پزشک می شود.

بنگلادش
در بنگلادش، نوزادان تازه متولد شده هدایایی همراه با طلسم را دریافت می کنند. این طلسم ها قادر است که چیزهایی را در زندگی کودک به وجود بیاورد و می تواند گل های خاصی باشد، یا تکه ای از گیاه باشند. آن ها عقیده دارند که این طلسم ها روح بد و خبیث را از این افراد دور می کنند.


آداب و رسوم جالب و عجیب بچه داری در سراسر دنیا

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
10,008
امتیاز واکنش
41,237
امتیاز
508
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
آلمان
در آلمان، نوزادان توسط ماماها نگهداری می شوند و آن ها تمام امور فرزند را خودشان انجام می دهند. این افراد در بیمارستان نیز به خود مادران هم کمک می کنند و کارهایی از جمله ماساژ با روغن درمانی را انجام می دهند و ماما می تواند مشکلات و بیماری هایی را نیز در مادر و فرزند تشخیص دهد و اگر نیاز به جراحی بود، به آن ها اعلام کند.
مادر در کشور آلمان هیچ پرستاری ندارد و ماماها مراقب او هستند. این سنت ها در آمریکا هم راه پیدا کرده است.
در آلمان خانواده ها از دولت مبلغی را ماهیانه دریافت می کنند که به آن کیندرگلد می گویند. این مبلغ حدود 200 یورو برای هر فرزند است و این پول صرف هزینه هایی از جمله خوراک و پوشاک و اسباب بازی و دیگر مایحتاج فرزندان می شود و اگر فرزندی در 18 سالگی شغل نداشته باشد، خانواده ها تا 21 سالگی خرج او را پرداخت می کنند و اگر درس بخوانند تا 25 سالگی هم این کار را می کنند.

ترکیه
مادران تازه در ترکیه نوشیدنی به نام لوهوسا سربتی را می نوشند. این نوشیدنی شیرین به مکمل های شیردهی کمک می کند و باعث می شود که مادر شیر بیشتری داشته باشد و اولین بار این شیر را در بیمارستان به مادر می دهند و بعد ادامه آن را در منزل ادامه خواهند داد. مادران تا 40 روز از این شیر مصرف می کنند و در این مدت اجازه بیرون رفتن از منزل را نیز ندارند.

هلند
در هلند، مادران به تنهایی خانه نمی روند. 8 تا 10 روز بعد از زایمان، پرستار همراه انها خواهد بود و می تواند در کارهایی از قبیل شستشو، مراقبت از کودک و امور دیگر فرزندان به او کمک کند.
این پرستاران برای این مواقع کاملا آموزش دیده اند و حتی می توانند ماساژ کودک را برای آرام کردن او انجام دهند.

بریتانیا
در کشورهایی مثل بریتانیا کودکان هرگز نباید پشت سر کسی که حضور ندارد صحبت کنند و همینطور کودکان اجازه ندارند که در مورد موفقیت های خود با دیگران صحبت کنند. نکته جالب اینجاست که آنها نباید کارهای خودشان را بولد کنند و در مقابل دیگران پز بدهند.
از طرفی والدین نیز نباید مقابل دیگران از فرزند خود تعریف کنند و آن ها فقط می توانند اشاره کنند که فرزندشان در حال تلاش برای انجام کاری است. در واقع والدین این کار را انجام می دهند تا به فرزندان خود بیاموزند که چگونه باید در جامعه با دیگران افراد برخورد کنند و در واقع پز دادن در این کشور ممنوع است.


مکزیک
در مکزیک، مدرسه ها عادت های تزئینی روی مو زیادی دارند. خانواده ها نیز معمولا از طرف مدرسه، دست نوشته هایی را دریافت می کنند که مثلا کودک شما موهایش را به خوبی شانه نمی کند یا اینکه به اندازه کافی از لوازم تزئینی برای موهای او و جمع کردن آن استفاده نشده است.

کره
در کره غذا خوردن یک نوع مهارت در زندگی می باشد.در بسیاری از فرهنگ ها به کودکان غذا خوردن را آموزش می دهند تا بهترین تجربه و لـ*ـذت را داشته باشند.در کره نیز به فرزندان یاد می دهند که باید گرسنگی خود را تحمل کنند تا اینکه کل اعضای خانواده برسند و بتوانند با یکدیگر غذا را صرف کنند.
برعکس در آمریکا همیشه غذای کودکان زودتر از بقیه سرو می شود این درحالی است که کودکان در ژاپن مثل دیگر کشورهای آسیایی همان غذای بزرگسالان را می خورند.

دانمارک
آویزان کردن پستانک کودکان به درخت در دانمارک، کودکان در 3 سالگی در دانمارک ، پستانک های خود را به شاخه های یک درخت خاص آویزان می کنند تا از آن برای همیشه خداحافظی کنند.


منبع: نمناک


آداب و رسوم جالب و عجیب بچه داری در سراسر دنیا

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا