نویسنده این موضوع
اسفناج جزء سبزی هایی می باشد که دارای دنیایی از خواص و فواید بی نظیر است، همچنین اسفناج برای درمان بیماری ها، زیبایی پوست و مو بسیار مفید است.
خواص و فواید اسفناج برای زیبایی پوست، مو و درمان بیماری ها
اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان "سوپر خوراکی" در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به شکل عجیبی با روش های مختلف خورده شود.
مواد معدنی و ویتامین های موجود در اسفناج
در صد گرم اسفناج خام موارد زیر موجود است:
1. اسفناج برای سلامت قلب:
اسفناج فواید دلگرم کننده ای برای سلامت قلبی دارد که به طور مستقیم طول عمر را افزایش می دهد. نشان داده شده است که اسفناج اسیده ای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلبی عالی هستند. علاوه بر این، مقدار اسید فولیک زیاد اسفناج موجب کاهش سطح هموسیستئین می شود که به طور مستقیم خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
2. اسفناج برای پیش گیری از آکنه:
خاصیت قلیایی اسفناج، از جمله مقدار غنی کلروفیل آن در مبارزه با باکتری ها موثر هستند که باعث آکنه می شوند. اسفناج همچنین غنی از ویتامین A است که برای کمک به پوست به هر نوع روشی، از جمله جلوگیری از سلول های مرده پوست که باعث مسدود کردن منافذ می شود و کاهش میزان چربی پوست ما و کمک به سلامت کلی به طور کلی، نشان داده شده است.
3. اسفناج برای رفع سوزش سر دل:
اسفناج برای کمک به پیش گیری از برگشت اسید معده معروف است. داشتن سوزش سر دل بیش از دو بار در هفته نشان دهنده بیماری رفلکس اسیدی معده است و البته اسفناج می تواند به شما در این مورد کمک کند.
متخصصان در این بیماری توصیه می کنند که اسفناج را خام بخورید، یا به سبکی پخته شده بدون افزودنی های چربی بالا بخورید.
خواص و فواید اسفناج برای زیبایی پوست، مو و درمان بیماری ها
اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان "سوپر خوراکی" در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به شکل عجیبی با روش های مختلف خورده شود.
مواد معدنی و ویتامین های موجود در اسفناج
در صد گرم اسفناج خام موارد زیر موجود است:
- انرژی 20 کالری
- آب 90 گرم
- پروتئین 3 گرم
- چربی 0/3 گرم
- مواد نشاسته ای 3/5 گرم
- کلسیم 90 میلی گرم
- فسفر 50 میلی گرم
- آهن 3/2 میلی گرم
- سدیم 70 میلی گرم
- پتاسیم 470 میلی گرم
- ویتامین آ 6000 واحد
1. اسفناج برای سلامت قلب:
اسفناج فواید دلگرم کننده ای برای سلامت قلبی دارد که به طور مستقیم طول عمر را افزایش می دهد. نشان داده شده است که اسفناج اسیده ای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلبی عالی هستند. علاوه بر این، مقدار اسید فولیک زیاد اسفناج موجب کاهش سطح هموسیستئین می شود که به طور مستقیم خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
2. اسفناج برای پیش گیری از آکنه:
خاصیت قلیایی اسفناج، از جمله مقدار غنی کلروفیل آن در مبارزه با باکتری ها موثر هستند که باعث آکنه می شوند. اسفناج همچنین غنی از ویتامین A است که برای کمک به پوست به هر نوع روشی، از جمله جلوگیری از سلول های مرده پوست که باعث مسدود کردن منافذ می شود و کاهش میزان چربی پوست ما و کمک به سلامت کلی به طور کلی، نشان داده شده است.
3. اسفناج برای رفع سوزش سر دل:
اسفناج برای کمک به پیش گیری از برگشت اسید معده معروف است. داشتن سوزش سر دل بیش از دو بار در هفته نشان دهنده بیماری رفلکس اسیدی معده است و البته اسفناج می تواند به شما در این مورد کمک کند.
متخصصان در این بیماری توصیه می کنند که اسفناج را خام بخورید، یا به سبکی پخته شده بدون افزودنی های چربی بالا بخورید.
همه خواص و فواید اسفناج از زیبایی تا درمان بیماری ها
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com