نویسنده این موضوع
شکر استویا به دلیل صفر بودن کالری موجود در آن یک انتخاب مناسب برای کاهش وزن و کم کردن مصرف شکر می باشد ولی به دنبال این فواید عوارضی نیز به دنبال دارد.
شکراستویاچیست و چه خواص و مضراتی دارد؟
استویا اغلب بهعنوان یک جایگزین سالم و ایمن شکر معرفی میشود که میتواند غذاها را بدون اثرات مضر بر سلامت مرتبط با شکر تصفیه شده شیرین کند همچنین با چندین فواید چشمگیر بر روی سلامتی، مانند کاهش دریافت کالری و سطح قند خون و کاهش خطر پوسیدگی دندان همراه است با این حال، برخی نگرانیها در مورد ایمنی استویا وجود دارد به ویژه برای افراد خاصی که ممکن است به اثرات آن حساستر باشند.
استویا چیست؟
چنانچه در این بخش از بهداشت و نمناک میخوانید، استویا یک شیرین کننده طبیعی است که از برگ های گیاه استویا (Stevia rebaudiana) به دست می آید.کالری استویا صفر اما، 200 برابر شیرینتر از شکر است به همین دلیل برای بسیاری از افرادی که به دنبال کاهش وزن و کاهش مصرف شکر هستند انتخاب خوبی است.
با این وجود، محصولات تجاری استویا از نظر کیفیت متفاوت هستند و در واقع، بسیاری از انواع موجود در بازار آن بسیار تصفیه شده و با سایر شیرین کننده ها - مانند اریتریتول، دکستروز و مالتودکسترین ترکیب می شوند و ممکن است اثرات بالقوه سلامتی آن را تغییر دهد.
آیا استویا برای شما مضر است؟
تحقیقات فعلی نشان می دهد که اشکال خاصی از استویا خوب هستند. عصارههای برگ استویا Reb-A که در خواربارفروشی موجود است، توسط سازمان غذا و دارو ایمن شناخته میشوند.
یک مطالعه در سال 2016 همچنین نشان داد که همه اشکال استویا احتمالاً برای استفاده عموم بی خطر هستند اما سازمان غذا و دارو مصرف برگهای استویا و عصارههای خام را که هر دو دارای ترکیبات استویا تصفیه شده کمتری هستند، توصیه نمیکند.
اگر می خواهید از شیرین کننده های مصنوعی اجتناب کنید، حتما برچسب روی محصولات استویا را با اهمیت ویژه ای بررسی کنید. استویا اغلب با شیرین کننده های دیگر مانند مالتودکسترین، ساخارین سدیم، سیکلامات سدیم،آسپارتام همراه است همچنین باید بدانید که برخی از محصولات استویا حاوی طعمهای طبیعی هستند.
شکراستویاچیست و چه خواص و مضراتی دارد؟
استویا اغلب بهعنوان یک جایگزین سالم و ایمن شکر معرفی میشود که میتواند غذاها را بدون اثرات مضر بر سلامت مرتبط با شکر تصفیه شده شیرین کند همچنین با چندین فواید چشمگیر بر روی سلامتی، مانند کاهش دریافت کالری و سطح قند خون و کاهش خطر پوسیدگی دندان همراه است با این حال، برخی نگرانیها در مورد ایمنی استویا وجود دارد به ویژه برای افراد خاصی که ممکن است به اثرات آن حساستر باشند.
استویا چیست؟
چنانچه در این بخش از بهداشت و نمناک میخوانید، استویا یک شیرین کننده طبیعی است که از برگ های گیاه استویا (Stevia rebaudiana) به دست می آید.کالری استویا صفر اما، 200 برابر شیرینتر از شکر است به همین دلیل برای بسیاری از افرادی که به دنبال کاهش وزن و کاهش مصرف شکر هستند انتخاب خوبی است.
با این وجود، محصولات تجاری استویا از نظر کیفیت متفاوت هستند و در واقع، بسیاری از انواع موجود در بازار آن بسیار تصفیه شده و با سایر شیرین کننده ها - مانند اریتریتول، دکستروز و مالتودکسترین ترکیب می شوند و ممکن است اثرات بالقوه سلامتی آن را تغییر دهد.
آیا استویا برای شما مضر است؟
تحقیقات فعلی نشان می دهد که اشکال خاصی از استویا خوب هستند. عصارههای برگ استویا Reb-A که در خواربارفروشی موجود است، توسط سازمان غذا و دارو ایمن شناخته میشوند.
یک مطالعه در سال 2016 همچنین نشان داد که همه اشکال استویا احتمالاً برای استفاده عموم بی خطر هستند اما سازمان غذا و دارو مصرف برگهای استویا و عصارههای خام را که هر دو دارای ترکیبات استویا تصفیه شده کمتری هستند، توصیه نمیکند.
اگر می خواهید از شیرین کننده های مصنوعی اجتناب کنید، حتما برچسب روی محصولات استویا را با اهمیت ویژه ای بررسی کنید. استویا اغلب با شیرین کننده های دیگر مانند مالتودکسترین، ساخارین سدیم، سیکلامات سدیم،آسپارتام همراه است همچنین باید بدانید که برخی از محصولات استویا حاوی طعمهای طبیعی هستند.
شکر استویا چیست؟ فواید و عوارض شکر استویا
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com