خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

-FãTéMęH-

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
  
عضویت
28/5/23
ارسال ها
4,347
امتیاز واکنش
15,932
امتیاز
373
زمان حضور
73 روز 18 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند.


نافله خوزستانی چیست؟
خوزستان استانی در جنوب غربی ایران است که نه تنها جاذبه های گردشگری متنوعی دارد بلکه دارای غذاهای خوشمزه و سنتی است که اغلب گرم و تند هستند. نافله یکی از غذاهای سنتی استان خوزستان به شمار می آید که طعمی ملس دارد و با موادی چون گوشت، پیاز، سرکه و... تهیه می شود.

--.jpeg


مواد لازممیزان لازم
گوشت چرخ کردهنیم‌کیلو
آرد نخودچی2 تا 3 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ۴ عدد
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
سرکهیک فنجان کوچک
شکردو فنجان
آبمقداری
روغن یا کرهبه مقدار لازم
نعناعبه مقدار لازم


طرز تهیه نافله خوزستانی
پیاز را با رنده متوسط رنده کرده و سپس آن را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.
داخل یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را همراه پیاز بریزید.
به گوشت آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید.
به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت چرخ کرده بردارید و به شکل کوفته قلقلی و گرد در بیاورید.
کوفته های قلقلی ها را درون تابه کمی سرخ کنید و سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل در کمی روغن سرخ کنید.
سپس به آن آب،نعنا ساییده،سرکه و شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بجوشند.
نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید.
درب تابه را بگذارید و اجازه دهید نافله ها مدت نیم ساعت با حرارت ملایم جوش بخورند و سس غلیظ شود.
کوفته ها را به همراه سس درون ظرف بچینید و به همراه نان سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد نافله خوزستانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه می باشد.
نافله خوزستانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
این غذا را در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل نمایید.
مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک


طرز تهیه نافله خوزستانی خوشمزه و مقوی

 
  • تشکر
Reactions: YeGaNeH
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا