نویسنده این موضوع
نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی هاست. گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی از مواد اصلی این غذای محلی هستند. |
نافله خوزستانی چیست؟
خوزستان استانی در جنوب غربی ایران است که نه تنها جاذبه های گردشگری متنوعی دارد بلکه دارای غذاهای خوشمزه و سنتی است که اغلب گرم و تند هستند. نافله یکی از غذاهای سنتی استان خوزستان به شمار می آید که طعمی ملس دارد و با موادی چون گوشت، پیاز، سرکه و... تهیه می شود.
مواد لازم | میزان لازم |
گوشت چرخ کرده | نیمکیلو |
آرد نخودچی | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
پیاز بزرگ | ۴ عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
سرکه | یک فنجان کوچک |
شکر | دو فنجان |
آب | مقداری |
روغن یا کره | به مقدار لازم |
نعناع | به مقدار لازم |
طرز تهیه نافله خوزستانی
پیاز را با رنده متوسط رنده کرده و سپس آن را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی اش خارج شود.
داخل یک کاسه مناسب گوشت چرخ کرده را همراه پیاز بریزید.
به گوشت آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و ورز دهید.
به اندازه یک گردو از مخلوط گوشت چرخ کرده بردارید و به شکل کوفته قلقلی و گرد در بیاورید.
کوفته های قلقلی ها را درون تابه کمی سرخ کنید و سپس از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
دو عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل در کمی روغن سرخ کنید.
سپس به آن آب،نعنا ساییده،سرکه و شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بجوشند.
نافله های سرخ شده را درون مواد آبکی قرار دهید.
درب تابه را بگذارید و اجازه دهید نافله ها مدت نیم ساعت با حرارت ملایم جوش بخورند و سس غلیظ شود.
کوفته ها را به همراه سس درون ظرف بچینید و به همراه نان سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد نافله خوزستانی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه می باشد.
نافله خوزستانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.
این غذا را در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل نمایید.
مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
طرز تهیه نافله خوزستانی خوشمزه و مقوی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com