خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
سالاد هندی با کشمش و بادام ، مناسب برای کسانی که مشتاق غذاهای گیاهی و مقوی هستند.
مواد لازم سالاد برنج هندی

  • برنج قهوه ای 100 گرم
  • برگ گشنیز خردشده 1 پیمانه
  • برنج سفید ¾ پیمانه
  • کشمش ⅓ پیمانه
  • مغز بادام ⅔ پیمانه
  • ماست ⅔ پیمانه
  • ترشی لیمو (هندی) ½قاشق غذاخوری


طرز تهیه سالاد برنج هندی
ابتدا بادام را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

در این فاصله سس سالاد را درست کنید، برای درست کردن سس یک کاسه کوچک بردارید و ماست را به همراه ترشی لیمو و یک قاشق آب را با هم ترکیب کنید و هم بزنید.

ظرف سالاد را آماده کنید و برنج پخته شده را به همراه بادام سرخ شده داخل ظرف بریزید و مخلوط کنید.

کشمش و بادام را اضافه کنید و سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.

سالاد را میتوانید با مقداری کشمش و گشنیز تزیین کرده و سرو کنید.

این سالاد را میتوانید به عنوان ناهار ، پیش غذا یا شام میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد سالاد برنج هندی
سالاد برنج هندی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سالاد برنج هندی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


طرز تهیه سالاد برنج هندی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا