نویسنده این موضوع
معرفی ستاره طارق
«طارق» از نظر لغت به معناى کوبیدن، و از ماده «طرق» گرفته شده است. چکش «مطرقه» گفته مى شود.
آیا می دانید ستاره طارق طارق چیست؟
در احادیث و روایاتی از عصر ظهور، دیده شدن ستاره ای دنباله دار در آسمان، مکرر ذکر شده است. ظهور این ستاره دنباله دار در ادیان دیگر هم آمده و نشانه ای برای آخرالزمان است.
معنای «طارق» در سوره مبارکه طارق چیست؟
طارق از ماده "طرق" به معناى کوبیدن است، و راه را از این جهت "طریق" گویند که با پاى رهروان کوبیده مى شود.
از آن جا که درهاى خانه ها را به هنگام شب مى بندند، و فردی شب وارد مى شود مجبور است در را بکوبد، به اشخاصى که در شب وارد مى شوند "طارق" می گویند.
وَالسَّمَاءِ وَالطَّارِقِ ﴿١﴾ وَ مَا أَدْرَاكَ مَا الطَّارِقُ ﴿٢﴾ النَّجْمُ الثَّاقِبُ ﴿٣﴾.
سوگند به آسمان و کوبنده ی شب ﴿١﴾ و تو نمی دانی کوبنده شب چیست ﴿٢﴾ آن ستاره ی شکافنده است که پیش می رود ﴿٣﴾.
در احادیث است که طارق همان ستاره ی قبل از ظهور است. خداوند می فرماید شما چه دانید که طارق چیست؟ ستاره ای که می شکافد و جلو می رود. چرا خداوند از لفظ ستاره ای که حرکت می کند استفاده کرده است و کدام ستاره است که قابلیت حرکتی با این سرعت را داشته و تاریکی را می شکافد و جلو می رود؟ خداوند چه عجیب انسانی که مدعی علم است را به سخره می گیرد و نادانی انسان نسبت به این جرم آسمانی را به رخ آن می کشد.
یکی از این نمونه های اعجاب انگیز قرآن، در سوره طارق است؛ خداوند در این سوره از طارق و نجم ثاقب سخن میگوید؛ در این آیات خداوند به پیامبر میفرماید که آیا میدانی که طارق چیست؟ همان ستارگان ثاقب؛ در اینجا باید این دو عبارت به خوبی معنی شود.
وی گفت: طارق اسم فاعل از ماده طرق است که به معنی کوبیدن است؛ همچنین به راه نیز طارق می گویند چون باید راه را کوبید رو راه رفت؛ به کسی نیز که آخرشب با کوبیدن در وارد میشود نیز طارق می گویند.
واژه دوم، ثاقب است که از ریشه ثقب به معنی برافروخته شدن و سوراخ کردن و نفوذ کردن است؛ یک سری ستارگان بسیار عجیبی به نام ستارگان نوترونی داریم که جرم آنها بیش از 5 برابر خورشید است که در پایان عصر خود منقبض میشوند و به 20 کیلومتر میرسند و با چگالی که پیدا میکنند به قدری فشرده میشوند که وزن یک سانتیمتر مکعب آنها 100 میلیون تن است.
این ستارگان با سرعت بسیار شدیدی گرد خود می چرخند و این گردش را 700 بار درثانیه ادامه می دهند؛ این ستارگان به قدری سنگین هستند که به هر جرمی که برخورد کنند آن را سوراخ می کنند و از آن خارج می شوند و با تلسکوپ های رادیویی که صدای آنها را می شوند این ستارگان صدای کوبش را از خود صادر می کنند؛ از ظاهر این آیه چنین بر می آید که این ستارگان همین ستارگان نوترونی هستند.
ستاره طارق چیست ؟
قرآن در سوره ی طارق "طارق" را تفسیر کرده، مى گوید: "این مسافر شبانه، همان ستاره درخشانى است که در آسمان ظاهر مى شود و به قدرى بلند است که گویى مى خواهد سقف آسمان را سوراخ کند، و نورش به قدرى خیره کننده است که تاریکی ها را از بین می برد و به درون چشم آدمى نفوذ مى کند. (توجه داشته باشید که "ثاقب" از ماده "ثقب" به معناى سوراخ کردن است).
ستاره طارق چیست؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com