خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
برای پختن اسفناج از آب خیلی کمی استفاده کنید چون اسفناج خودش آب میندازه و در عین حال خیلی هم زود می پزه. در ادامه با دستور پخت کوکوی سیب زمینی و اسفناج همراه آشپزخانه نمناک باشید.
مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی و اسفناج

سیب زمینی 3 عدد متوسط ( پخته شده)
اسفناج پخته و خرد شده یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
پنیر گودا یا هر پنیری که دوست داشتین 2 قاشق غذاخوری
نمک- فلفل- زردچوبه - پودر سیر به میزان لازم



طرز تهیه کوکوی سیب زمینی و اسفناج


سیب زمینی های پخته را رنده کنید با اسفناج پخته شده خرد شده، تخم مرغ بدون پوست! پنیر خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید.
مقدار اسفناجی که لازم دارین را توی دست بگیرین و فشار بدین که آبش گرفته بشه بعد توی مواد کوکو بریزید.
با هم مواد را خوب مخلوط کنید.

تو دست بهش شکل کوکو بدین و در روغن دو طرفش را سرخ کنید.این پنیر که توش ریختم را بیشتر سعی کردم وسط مواد باشه اگه روی سطح کوکو باشه موقع سرخ شدن به ماهیتابه میچسبه!

نکات تکمیلی در مورد کوکوی سیب زمینی و اسفناج
کوکوی سیب زمینی و اسفناج جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوکوی سیب زمینی و اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


کوکوی سیب زمینی و اسفناج

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا