- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
“فندق قاتق” یکی از غذاهای محلی سالم و پرانرژی استان گیلان است که با فندق و مرغ و بادمجان و چاشنی های مختلف درست می شود.
مواد لازم برای فندق قاتق
طرز تهیه فندق قاتق
فندق ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می توانیم پوست دور آن ها را می گیریم.
سپس فندق ها را شسته و همراه آب درون مخلوط کن می ریزیم. (مثلاً دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط می کنیم)
وقتی فندق ها کاملاً له شدند، آن ها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده و در حین پخت، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب گوجه فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش می ریزیم تا کمی غلیظ شود.
سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه می کنیم.
بادمجان ها را پوست کنده، سرخ می کنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش می ریزیم تا مخلوط کاملاً به خورد بادمجان برود.
نکات تکمیلی در مورد فندق قاتق
فندق قاتق جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
فندق قاتق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای فندق قاتق
- فندق با پوست یک کیلوگرم
- مرغ یک عدد
- بادمجان 500 گرم
- رب انار ترش سه قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
- آرد یک قاشق غذاخوری
- گلپر نصف قاشق چای خوری
- فلفل نصف قاشق چای خوری
- نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه فندق قاتق
فندق ها را شکسته و مغز آن را به مدت یک ساعت درون آب گذاشته و تا جایی که می توانیم پوست دور آن ها را می گیریم.
سپس فندق ها را شسته و همراه آب درون مخلوط کن می ریزیم. (مثلاً دو پیمانه مغز فندق را با شش پیمانه آب مخلوط می کنیم)
وقتی فندق ها کاملاً له شدند، آن ها را درون قابلمه ریخته نمک، زردچوبه و رب انار را به آن اضافه کرده و در حین پخت، مرغ خرد شده را نیز به آن افزوده و وقتی که مرغ پخته شد، رب گوجه فرنگی و آرد را حل کرده و درون خورش می ریزیم تا کمی غلیظ شود.
سپس گلپر و فلفل را به آن اضافه می کنیم.
بادمجان ها را پوست کنده، سرخ می کنیم و پنج دقیقه قبل از این که غذا را از روی اجاق برداریم، در خورش می ریزیم تا مخلوط کاملاً به خورد بادمجان برود.
نکات تکمیلی در مورد فندق قاتق
فندق قاتق جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
فندق قاتق را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
طرز تهیه فندق قاتق
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com