نویسنده این موضوع
تُرش تره، یک غذای مشهور و بسیار معروف شمالی است که تعداد زیادی طرفدار دارد. این غذا را معمولاً همراه با ماهی شور، باقالا، سیر و برنج سرو میکنند.
مواد لازم ترش تره یا ترشی تره گیلانی
برای تهیه ترش تره، مواد زیر را به میزان مناسب آماده کنید:
مواد لازم میزان لازم
برنج ایرانی : ۴ قاشق غذاخوری
اسفناج تازه: ۱ کیلو گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز و کمی نعناع): ۵۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
آرد (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴-۶ حبه
تخم مرغ: ۳ عدد
آب نارنج یا آبغوره: ۱/۲ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه ترش تره گیلان
ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
سبزیها را نیز پاک کرده و بشویید. پس از آنکه آب سبزیها خشک شد، آنها را خرد کنید.
نصف سیر را له کنید و سپس در یک قابلمه سرخ کنید. به آن سبزی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
مخلوط سیر و سبزی تفت داده شده را به برنج پخته شده اضافه کنید. همچنین، اسفناجها را بزرگتر از سبزیها خرد کنید و به خورشت اضافه کنید.
اگر آب خورشت زیاد بود، حرارت را بیشتر کنید تا آب تبخیر شود. به تدریج نارنج یا رب نارنج را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا ترشی آن مطلوب شود.
در پایان پخت خورشت، سیر له شده با کمی زردچوبه و روغن تفت داده و به همراه تخم مرغ و مقداری نمک به خورشت بیفزایید و هم بزنید. پس از چند جوش، خورش را از حرارت بردارید.
مواد لازم ترش تره یا ترشی تره گیلانی
برای تهیه ترش تره، مواد زیر را به میزان مناسب آماده کنید:
مواد لازم میزان لازم
برنج ایرانی : ۴ قاشق غذاخوری
اسفناج تازه: ۱ کیلو گرم
سبزی (تره، جعفری، گشنیز و کمی نعناع): ۵۰۰ گرم
روغن : به میزان لازم
آرد (اختیاری): ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۴-۶ حبه
تخم مرغ: ۳ عدد
آب نارنج یا آبغوره: ۱/۲ پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه ترش تره گیلان
ابتدا برنج را بشویید و با مقداری آب و نمک مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
سبزیها را نیز پاک کرده و بشویید. پس از آنکه آب سبزیها خشک شد، آنها را خرد کنید.
نصف سیر را له کنید و سپس در یک قابلمه سرخ کنید. به آن سبزی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
مخلوط سیر و سبزی تفت داده شده را به برنج پخته شده اضافه کنید. همچنین، اسفناجها را بزرگتر از سبزیها خرد کنید و به خورشت اضافه کنید.
اگر آب خورشت زیاد بود، حرارت را بیشتر کنید تا آب تبخیر شود. به تدریج نارنج یا رب نارنج را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا ترشی آن مطلوب شود.
در پایان پخت خورشت، سیر له شده با کمی زردچوبه و روغن تفت داده و به همراه تخم مرغ و مقداری نمک به خورشت بیفزایید و هم بزنید. پس از چند جوش، خورش را از حرارت بردارید.
طرز تهیه ترش تره شمالی اصل با فوت کوزهگری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com