- امتیاز واکنش
- 2,493
- زمان حضور
- 11 روز 17 ساعت 10 دقیقه
نویسنده این موضوع
لالیت پاتیدار ۱۷ ساله، اهل هندوستان است و با هیپرتریکوزیس (Hypertrichosis) یا سندرم گرگینه به دنیا آمده است؛ وضعیتی که با رشد غیرطبیعی مو در صورت، بازوها و سایر قسمت های بدن مشخص می شود. ظاهر چهره او بسیار شبیه به یک موجود افسانه ای یا یک گرگ نماست، به این دلیل به آن سندروم گرگینه می گویند.
جستجو
white
ایرانیکارت
پسر مبتلا به سندرم گرگینه: «بچه ها می ترسیدند آنها را مثل یک حیوان گاز بگیرم»
مرضیه جوادی
پنجشنبه، ۰۳ آذر ۱۴۰۱
بدون نظر تازه های روز
white
ثبت نام لاتاری گرین کارت
لالیت پاتیدار ۱۷ ساله، اهل هندوستان است و با هیپرتریکوزیس (Hypertrichosis) یا سندرم گرگینه به دنیا آمده است؛ وضعیتی که با رشد غیرطبیعی مو در صورت، بازوها و سایر قسمت های بدن مشخص می شود. ظاهر چهره او بسیار شبیه به یک موجود افسانه ای یا یک گرگ نماست، به این دلیل به آن سندروم گرگینه می گویند.
white
پیشگامان
سندروم گرگینه چیست؟
این دانش آموز روستای کوچک ناندلتا در مادیا پرادش یکی از پنجاه نفری است که از قرون وسطی به این بیماری مبتلا شده است. پاتیدار گفت: «من از یک خانواده عادی می آیم، پدرم کشاورز است و در حال حاضر سال آخر دبیرستان هستم و در عین حال به پدرم در کارهای کشاورزی کمک می کنم.»
او میگوید بچههای کوچک با دیدن او میترسیدند و در کودکی آن را درک نمیکرد، اما وقتی بزرگ شد متوجه شد که وضعیت او مثل بقیه نیست. او ادامه داد: «بچهها نگران بودند که من برگردم و آنها را مثل یک حیوان گاز بگیرم.»
منبع: روزیاتو
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com