- امتیاز واکنش
- 2,667
- زمان حضور
- 2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
نویسنده این موضوع
بسم الله الرحمن الرحیم...
رمان هیس. آنها نباید بدانند!
نویسنده: سارا اکبری کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: معمایی
نام ناظر عزیز: YeGaNeH
خلاصه:
درست زمانی که شیر زن داستان از هیچستانِ گذشتهی خودش شروعی دوباره داره، متوجه میشه این مسیر به اون آسونی که فکر میکنه نیست. در مسیر این شروعِ دوباره، به چیستانها و جوابهایی میرسه که اصلا خوشایند و قابلتحمل نیست؛ در پستوهای این راز و کشفش تاب میاره و سکوتِ داستان، داخل ذهنش باز میشه و وقتی رازِ سر به مهرِ داستان، از زیر قبا بیرون میاد و میگه من هستم! اهالی داستان باید جوابگوی خیلی چیزها باشن و تمام افرادی که در نحس بودنِ این سکوت مقصرن، یک به یک به منجلاب چون و چراییش کشیده میشن...
رمان هیس. آنها نباید بدانند!
نویسنده: سارا اکبری کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: معمایی
نام ناظر عزیز: YeGaNeH
خلاصه:
درست زمانی که شیر زن داستان از هیچستانِ گذشتهی خودش شروعی دوباره داره، متوجه میشه این مسیر به اون آسونی که فکر میکنه نیست. در مسیر این شروعِ دوباره، به چیستانها و جوابهایی میرسه که اصلا خوشایند و قابلتحمل نیست؛ در پستوهای این راز و کشفش تاب میاره و سکوتِ داستان، داخل ذهنش باز میشه و وقتی رازِ سر به مهرِ داستان، از زیر قبا بیرون میاد و میگه من هستم! اهالی داستان باید جوابگوی خیلی چیزها باشن و تمام افرادی که در نحس بودنِ این سکوت مقصرن، یک به یک به منجلاب چون و چراییش کشیده میشن...
در حال تایپ رمان هیس. آنها نباید بدانند! | س اکبری کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: