نویسنده این موضوع
به نام پروردگار قلم، نوشتن را آغاز میکنم!
نام رمان: تداعی تردید
نویسنده: FaTeMeH QaSeMi (چهرزاد) کاربر انجمن رمان ۹۸
ناظر: Mahla_Bagheri
ژانر: عاشقانه
خلاصه: نمیدانستم چه میخواهم. سایهی وهمناک تردید، روی آشیانهام افتاده بود، و بوم بر بام خانهام هردم و هردم آواز سر میداد. دو راهی سختی بود و من هنوز هم خاطرات تلخ پیشین را زیر دندانهایم احساس میکردم. من از شروعی که به پایان نزدیک بود سخت میترسیدم. باید چه میکردم؟! اطمینان میکردم و راهی نو را در پیش میگرفتم؛ یا نه، بازهم تردید را یادآور میشدم؟! آیا او میتوانست مرا برای در حصار گرفتن احساس، راضی کند؟!
این رمان اختصاصی انجمن رمان۹۸ میباشد؛ و هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی خواهد داشت!
نام رمان: تداعی تردید
نویسنده: FaTeMeH QaSeMi (چهرزاد) کاربر انجمن رمان ۹۸
ناظر: Mahla_Bagheri
ژانر: عاشقانه
خلاصه: نمیدانستم چه میخواهم. سایهی وهمناک تردید، روی آشیانهام افتاده بود، و بوم بر بام خانهام هردم و هردم آواز سر میداد. دو راهی سختی بود و من هنوز هم خاطرات تلخ پیشین را زیر دندانهایم احساس میکردم. من از شروعی که به پایان نزدیک بود سخت میترسیدم. باید چه میکردم؟! اطمینان میکردم و راهی نو را در پیش میگرفتم؛ یا نه، بازهم تردید را یادآور میشدم؟! آیا او میتوانست مرا برای در حصار گرفتن احساس، راضی کند؟!
این رمان اختصاصی انجمن رمان۹۸ میباشد؛ و هرگونه کپی برداری از آن پیگرد قانونی خواهد داشت!
در حال تایپ رمان تداعی تردید | FaTeMeH QaSeMi کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com