نویسنده این موضوع
به نام خداوند لوح و قلم
اسم رمان: فوبیا
اسم نویسنده: فاطمه اسماعیلی کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: اجتماعی، عاشقانه
گرافیست: YeGaNeH
خلاصه:
تمام وجودم را سیاهی پر کرده بود، سیاهیای که از آن نفرت داشتم. سیاهیای که نزدیکترین فرد زندگیام آن را در وجودم کاشت و باعث رشدش شد. ترس و نفرت به گونهای به من گره خورد که انگار عضوی از وجودم بود.
در اوج جوانیم، خستهتر از آن بودم که بتوانم ادامه دهم و تصمیمی گرفتم که تمام زندگیام را دست خوش تغییراتی کرد؛ تغییراتی شیرین و تلخ.
لینک اثر :
اسم رمان: فوبیا
اسم نویسنده: فاطمه اسماعیلی کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: اجتماعی، عاشقانه
گرافیست: YeGaNeH
خلاصه:
تمام وجودم را سیاهی پر کرده بود، سیاهیای که از آن نفرت داشتم. سیاهیای که نزدیکترین فرد زندگیام آن را در وجودم کاشت و باعث رشدش شد. ترس و نفرت به گونهای به من گره خورد که انگار عضوی از وجودم بود.
در اوج جوانیم، خستهتر از آن بودم که بتوانم ادامه دهم و تصمیمی گرفتم که تمام زندگیام را دست خوش تغییراتی کرد؛ تغییراتی شیرین و تلخ.
لینک اثر :
بـــــــرگزیده - رمان فوبیا | -FãTéMęH- کاربر انجمن رمان ۹۸
به نام خداوند لوح و قلم اسم رمان: فوبیا اسم نویسنده: فاطمه اسماعیلی کاربر انجمن رمان ۹۸ ژانر: تراژدی، اجتماعی، عاشقانه ناظر: MARIA₊✧ سطح: برگزیده خلاصه: تمام وجودم را سیاهی پر کرده بود، سیاهیای که از آن نفرت داشتم. سیاهیای که نزدیکترین فرد زندگیام آن را در وجودم کاشت و باعث رشدش شد. ترس و...
forum.roman98.com
عکس نوشتههای رمان فوبیا | -FãTéMęH- کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com