YaSnA_NHT๛
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
میکسر انجمن
- امتیاز واکنش
- 13,960
- زمان حضور
- 135 روز 7 ساعت 1 دقیقه
نویسنده این موضوع
۱. تنها فرزند خانواده است که در ۲۲ جولای ۱۹۹۲ در گرند پریری تگزاس به دنیا آمد.
۲. سلنا تک فرزند است.
۳. مادرش او را در ۱۶ سالگی به دنیا آورد.
۴. او را سلنا نامیدند، به خاطر خوانندهی سبک Tejano که سه سال پس از تولد او درگذشت.
۵. سلنا در زبان یونانی به معنای ماه است.
۶. سلنا از تبار ایتالیایی و مکزیکی است.
۷. او تحصیلات ابتدایی را در مدرسهی دنی جونز واقع در تگزاس گذراند.
۸. رنگ مورد علاقهی او سبز است.
۹. برخی از اسامی مستعار او عبارتند از: سل، سلی، سلنتیا، و کونچیتا.
۱۰. نخستین کنسرتی که در آن شرکت کرد شوی بریتنی اسپیرز بود. او میگوید: فقط به خاطر دارم که نقطهی برجستهای در زندگیم بود! احساس میکردم روی ابرها هستم!
۱۱. او نخستین بار در ۷ سالگی، در برنامهی بارنی و دوستان، حضور یافت و آنجا با دوست صمیمیاش دمی لواتو آشنا شد.
۱۲. علوم ـ به ویژه علوم زمین، مطالعهی لایههای زمین ـ مبحث موردعلاقهی او در مدرسه بود.
۱۳. عاشق خوردن خمیر برشتهی پیتزا است ـ این قسمت مورد علاقهی او از پیتزا است.
۱۴. گومز اعتراف کرد نه طرفدار جادو و نه طرفدار مجموعه فیلمهای هری پاتر است. او قبل از موفقیت بزرگش در “جادوگران محله ویورلی” این حرف را زده بود.
۱۵. هنرپیشهی موردعلاقهاش ریچل مکآدامز است.
۲. سلنا تک فرزند است.
۳. مادرش او را در ۱۶ سالگی به دنیا آورد.
۴. او را سلنا نامیدند، به خاطر خوانندهی سبک Tejano که سه سال پس از تولد او درگذشت.
۵. سلنا در زبان یونانی به معنای ماه است.
۶. سلنا از تبار ایتالیایی و مکزیکی است.
۷. او تحصیلات ابتدایی را در مدرسهی دنی جونز واقع در تگزاس گذراند.
۸. رنگ مورد علاقهی او سبز است.
۹. برخی از اسامی مستعار او عبارتند از: سل، سلی، سلنتیا، و کونچیتا.
۱۰. نخستین کنسرتی که در آن شرکت کرد شوی بریتنی اسپیرز بود. او میگوید: فقط به خاطر دارم که نقطهی برجستهای در زندگیم بود! احساس میکردم روی ابرها هستم!
۱۱. او نخستین بار در ۷ سالگی، در برنامهی بارنی و دوستان، حضور یافت و آنجا با دوست صمیمیاش دمی لواتو آشنا شد.
۱۲. علوم ـ به ویژه علوم زمین، مطالعهی لایههای زمین ـ مبحث موردعلاقهی او در مدرسه بود.
۱۳. عاشق خوردن خمیر برشتهی پیتزا است ـ این قسمت مورد علاقهی او از پیتزا است.
۱۴. گومز اعتراف کرد نه طرفدار جادو و نه طرفدار مجموعه فیلمهای هری پاتر است. او قبل از موفقیت بزرگش در “جادوگران محله ویورلی” این حرف را زده بود.
۱۵. هنرپیشهی موردعلاقهاش ریچل مکآدامز است.
⚪فکتهایی در مورد سلنا گومز⚪
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com