نویسنده این موضوع
هیچ اندیشهی بدی را در سر یا دل خود جای مده.
خود را به چیزهای کوچک گرفتارکردن ٬ ازکارهای بزرگ بازماندن است .
مرد آزاده پیوسته می کوشد که در گفتار آهسته و در کردار خود کردار خود تند و سریع باشد.
پرندهای که روی درخت مینشیند، هرگز نگران شکستن شاخه نیست؛ چرا که به شاخه متکی نیست؛ بلکه به توانایی خود برای پرواز باور دارد. همیشه خودت را باور داشته باش.
شرافتمند هر چه را می خواهد در خود میجوید و دون و فرومایه در دیگران!
آماده شدن برای دستگیری از پیران و وفاداری نسبت به دوستان و مهر ورزیدن به مردم آرزو من است.
از سه راه خرد آموخته می شود ؛
از طریق اندیشه که اصیل ترین راه است؛
از طریق تقلید که راحتترین راه است ؛
و از طریق تجربه که تلخ ترین است.
مرد بزرگ اگر وقار و خویشتن داری را فرو بگذارد
احترام و خرد خویش را از دست می دهد.
آنچه را می شنوم فراموش می کنم، آنچه را می بینم به یاد می سپارم و آنچه را انجام می دهم درک می کنم.
آهستگی و آرامش در سخن گفتن کار آسانی نیست. در این جهان که بیشتر مردم بر ضد یکدیگر می خروشند، خودداری از هیجان و کینه و پرخاشگری بسیار دشوار است. برای رهایی از این دشواری، راهی جز آرام و نرم سخن گفتن وجود ندارد.
خود را به چیزهای کوچک گرفتارکردن ٬ ازکارهای بزرگ بازماندن است .
مرد آزاده پیوسته می کوشد که در گفتار آهسته و در کردار خود کردار خود تند و سریع باشد.
پرندهای که روی درخت مینشیند، هرگز نگران شکستن شاخه نیست؛ چرا که به شاخه متکی نیست؛ بلکه به توانایی خود برای پرواز باور دارد. همیشه خودت را باور داشته باش.
شرافتمند هر چه را می خواهد در خود میجوید و دون و فرومایه در دیگران!
آماده شدن برای دستگیری از پیران و وفاداری نسبت به دوستان و مهر ورزیدن به مردم آرزو من است.
از سه راه خرد آموخته می شود ؛
از طریق اندیشه که اصیل ترین راه است؛
از طریق تقلید که راحتترین راه است ؛
و از طریق تجربه که تلخ ترین است.
مرد بزرگ اگر وقار و خویشتن داری را فرو بگذارد
احترام و خرد خویش را از دست می دهد.
آنچه را می شنوم فراموش می کنم، آنچه را می بینم به یاد می سپارم و آنچه را انجام می دهم درک می کنم.
آهستگی و آرامش در سخن گفتن کار آسانی نیست. در این جهان که بیشتر مردم بر ضد یکدیگر می خروشند، خودداری از هیجان و کینه و پرخاشگری بسیار دشوار است. برای رهایی از این دشواری، راهی جز آرام و نرم سخن گفتن وجود ندارد.
جملات زیبا کنفوسیوس
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com