خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

-FãTéMęH-

مدیر ارشد رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد انجمن
  
عضویت
28/5/23
ارسال ها
4,347
امتیاز واکنش
15,931
امتیاز
373
زمان حضور
73 روز 18 ساعت 46 دقیقه
نویسنده این موضوع
شیرینی خشک فرانسوی جزو شیرینی های بسیار ترد و خوشمزه و دلچسبی است که خیلی بی دردسر و راحت می توانید آن را در منزل تهیه کنید؛ فقط کافیست مواد لازم برای تهیه شیرینی فرانسوی را بشناسید و سپس با طرز تهیه شیرینی فرانسوی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی خشک فرانسوی
مارگارین یا کره : 125 گرم
• زرده تخم مرغ : 1 عدد
• پودر قند : 70 گرم
• بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
• وانیل‏ : 1/8 قاشق چای خوری
• آرد سفید : 170 گرم
• مارمالاد : به مقدار لازم
• شکلات تخته ای : به مقدار لازم
• زرده تخم مرغ (برای رومال) : 1 عدد
• خرفه : به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی خشک فرانسوی
برای درست کردن این شیرینی باید کره یا مارگارین را به مدت یک دقیقه به همراه پودر قند با همزن برقی هم بزنید و بعد وانیل و زرده تخم مرغ را هم به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

سپس بکینگ پودر و آرد را هم با یکدیگر مخلوط کرده و به محتویات خود اضافه کنید و در حدی که با هم مخلوط شوند آنها را ورز دهید و حدود نیم ساعت خمیر حاصله را داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
اکنون آن را از یخچال خارج کرده و با کمک یک وردنه آن را پهن کنید تا ضخامت 3 میلی متر برسد و بعد آن را به شکل های دلخواه قالب بزنید و درون سینی فر بگذارید و با زرده تخم‌مرغ و خرفه یا مارمالاد ضد حرارت تزیین کنید و آنها را در طبقه وسط فر که روی دمای 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم شده برای مدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.

6aafa05fc5cb492fced1eaa7866ea661r.jpeg


منبع: آف دکور


شیرینی خشک فرانسوی

 
  • تشکر
Reactions: ~Hasti~
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا