نویسنده این موضوع
شیرینی خشک فرانسوی جزو شیرینی های بسیار ترد و خوشمزه و دلچسبی است که خیلی بی دردسر و راحت می توانید آن را در منزل تهیه کنید؛ فقط کافیست مواد لازم برای تهیه شیرینی فرانسوی را بشناسید و سپس با طرز تهیه شیرینی فرانسوی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی خشک فرانسوی
• مارگارین یا کره : 125 گرم
• زرده تخم مرغ : 1 عدد
• پودر قند : 70 گرم
• بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
• وانیل : 1/8 قاشق چای خوری
• آرد سفید : 170 گرم
• مارمالاد : به مقدار لازم
• شکلات تخته ای : به مقدار لازم
• زرده تخم مرغ (برای رومال) : 1 عدد
• خرفه : به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی خشک فرانسوی
برای درست کردن این شیرینی باید کره یا مارگارین را به مدت یک دقیقه به همراه پودر قند با همزن برقی هم بزنید و بعد وانیل و زرده تخم مرغ را هم به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
سپس بکینگ پودر و آرد را هم با یکدیگر مخلوط کرده و به محتویات خود اضافه کنید و در حدی که با هم مخلوط شوند آنها را ورز دهید و حدود نیم ساعت خمیر حاصله را داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
اکنون آن را از یخچال خارج کرده و با کمک یک وردنه آن را پهن کنید تا ضخامت 3 میلی متر برسد و بعد آن را به شکل های دلخواه قالب بزنید و درون سینی فر بگذارید و با زرده تخممرغ و خرفه یا مارمالاد ضد حرارت تزیین کنید و آنها را در طبقه وسط فر که روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم شده برای مدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.
منبع: آف دکور
مواد لازم برای تهیه شیرینی خشک فرانسوی
• مارگارین یا کره : 125 گرم
• زرده تخم مرغ : 1 عدد
• پودر قند : 70 گرم
• بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
• وانیل : 1/8 قاشق چای خوری
• آرد سفید : 170 گرم
• مارمالاد : به مقدار لازم
• شکلات تخته ای : به مقدار لازم
• زرده تخم مرغ (برای رومال) : 1 عدد
• خرفه : به مقدار لازم
طرز تهیه شیرینی خشک فرانسوی
برای درست کردن این شیرینی باید کره یا مارگارین را به مدت یک دقیقه به همراه پودر قند با همزن برقی هم بزنید و بعد وانیل و زرده تخم مرغ را هم به آن اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
سپس بکینگ پودر و آرد را هم با یکدیگر مخلوط کرده و به محتویات خود اضافه کنید و در حدی که با هم مخلوط شوند آنها را ورز دهید و حدود نیم ساعت خمیر حاصله را داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
اکنون آن را از یخچال خارج کرده و با کمک یک وردنه آن را پهن کنید تا ضخامت 3 میلی متر برسد و بعد آن را به شکل های دلخواه قالب بزنید و درون سینی فر بگذارید و با زرده تخممرغ و خرفه یا مارمالاد ضد حرارت تزیین کنید و آنها را در طبقه وسط فر که روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم شده برای مدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.
منبع: آف دکور
شیرینی خشک فرانسوی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com