اینجا، در دشتی که آتش از پیکران کُشته و خونبار فروزان است؛ رویاروی من بایست.
میتوانم با لَبخندی از نیرومندی درون، دمی ژرف گیرم و میگیرم.
نمیدانم، میخواهی مرا نیک بنگری، یا که نه؛ ولی این واپسین باریست که تو را فرا میبخوانم.
نیک میشنوی؟ من همانم که خود دست آغاز رویارویی و گفت و شنود به سویت دراز کردم و آفرین بر تو! گرچه از تبار قلم و داستانهای باشکوه بودهام، هرگز چنین نمایشی زیرکانه و کودکانه ندیده بودم، که با سپاس از تو این را هم بدیدم.
اکنون هنگامهی آن است، که سرانجام نمایشهای بازاریات را بنگری و بشنوی، ای گریخته از المیرا!*
خونگر و تیغ به سویم پرتاب میکردی، زهر دوستی بر جای جای جانم میریختی و من آهسته آهسته و مهربان پای به پایت میآمدم و چه بس گزندی!
مادامی که کس نتواند آینهی روراستیام را بازتاب کند، آواز هزار رنگی را نشناختم و همچنان چشم به راه آن بازتاب بودم. [ شرم بر قلمداری که تو را پاس داشت و ریشخند بر تو، که بر سیاهی شنل روزگار میافزایی. ]
مرا چه بهره، که در بهاری باشکوه خیرهی زلف تابدار و گردنبند سیمت بودم و آن به سخن* سر به زیری؛ هنگامهای که تو نتوانستی آنگونه که سزاوار و خواهانش بودم، گرامیام بداری و دوستدار.
باری، تیرالین، تیران یا همان بانوی پاک سرشتی که میشناسی، پیام نو و واپسینت میدهد:
- این دستخون* به پایان است؛ زیرا از آدمی که در کنارت برش گراییدم*، به بیزاری و نادوستی تیر و دِی از یکدیگرم. [ آه، اهورا! به خویش که بازگشتم، رویاروی آینه، چشمان و مژگانم پیوسته بهر تو اشکها ریخته بود و خون از بر میکرد؛ پس چشم به راه کدام نوا بودی، فرزند آفتاب؟ ] و اگرم دوباره آهنگ دوستیهای دروغین در سر داری، سوی من نشو! که به راستی تیغ آفتاب راستین زندگیام درود فرستاده و مَنَش پذیرفتهام و این ساز و دهل که میشنوی، نه چون نِی توست، که از دور ما را خوشتر از انگبین* است، که نوای آمیختهی تیغ و زنگ راستی و نیروست!
#تیرالین
#یخ_و_میخ
#تیغ_آفتاب
#تاریخ_آرتدال
#جوهر_هزارتو
#دل_نوشته
گریخته از المیرا: کسی که شان و شخصیت خودش را زیر پا نهاده
به سخن: به اصطلاح
دستخون: شرط بندی احساسی
برش گراییدم: به آن تبدیل شدم
انگبین: عسل
دل نوشته جوهر هزارتو (جلد دوم پیچ و خم دنج) | Tiralin کاربر انجمن رمان ۹۸
بهترین انجمن رمان نویسی ایران | رمان ۹۸
forum.roman98.com
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com