- عضویت
- 6/9/20
- ارسال ها
- 523
- امتیاز واکنش
- 3,693
- امتیاز
- 228
- سن
- 22
- زمان حضور
- 54 روز 15 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
در گذشته مانند امروز سیستمهای تهویه مطبوع و سوختهای فسیلی در دسترس نبود. برای همین، افرادی که در آبوهوای نامطبوع زندگی میکردند، برای تهویه فضاها و کنترل دمای داخلی از ابزار طبیعی استفاده میکردند. برایمثال، آنها عواملی مانند موقعیت مکانی، جهتگیری نسبت به خورشید و باد، شرایط آبو هوایی منطقه خود و متریال بومی را درنظر میگرفتند. تمدنهای باستانی در غرب آسیا و شمال آفریقا، از بادگیرها برای سازگاری با آبوهوای نامطبوع منطقه استفاده میکردند. این رویکردهای محلی هنوز هم در معماری معاصر،برای سازگاری با آبوهوا استفاده میشوند.
بادگیر به عنوان یک سیستم سرمایشی، جزیی از ساختمان های مناطق گرم و خشک و یا گرم و مرطوب است که با قرار گرفتن در مسیر باد و هدایت کردن آن، در کاهش دما نقش مؤثری دارد. این روش به نوعی طبیعی ترین روش تهویه ساختمان است.
بادگیرهایی که در سراسر ایران در شهرهای مختلف وجود دارند، اشکال و انواع گوناگونی دارند که این تنوع هم به دلیل زیبایی و هم به دلیل تأثیر موقعیت جغرافیایی بر سرعت و جهت باد است. حتی بادگیرهای یک شهر مانند یزد به عنوان مثال، بسیار متنوع می باشند و انگار هیچ دو نوع بادگیری وجود ندارد که دقیقاً مانند هم طراحی شده باشند! هر ساختمان در یزد، با توجه به موقعیت آن، نقشه ی زمین، سلیقه ی معمار و … بادگیری متفاوت دارد.
بادگیر در معماری باستان و معاصر(^_^)
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com