خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
کوکو سبزی همیشه طرفداران خودش را دارد. مخصوصاً کوکوهای شمال کشور. گرگانی ها کوکو سبزی متفاوتی دارند که با اسفناج و گشنیز درست می شود و البته با طعمی متفاوت و بی نظیر. با دستور تهیه کوکوی اسفناج همراه ما باشید.
مواد لازم برای کوکوی اسفناج گرگانی ها


400 گرم اسفناج خرد شده
200 گرم گشنیز خرد شده
2 عدد تخم مرغ
به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
1 ق س آرد سفید
2 حبه سیر



طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی ها

اسفناج خرد شده، سیر و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی ها بریزید.

نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.

تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداری از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

نکته

تره طعم خوبی به این کوکو می دهد اگر گشنیز نداشتید می توانید از تره استفاده کنید.


نکات تکمیلی در مورد کوکوی اسفناج
کوکوی اسفناج جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوکوی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


کوکوی اسفناج گرگانی ها

 
  • تشکر
Reactions: mahaflaki
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا