- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
کوکو سبزی همیشه طرفداران خودش را دارد. مخصوصاً کوکوهای شمال کشور. گرگانی ها کوکو سبزی متفاوتی دارند که با اسفناج و گشنیز درست می شود و البته با طعمی متفاوت و بی نظیر. با دستور تهیه کوکوی اسفناج همراه ما باشید.
مواد لازم برای کوکوی اسفناج گرگانی ها
400 گرم اسفناج خرد شده
200 گرم گشنیز خرد شده
2 عدد تخم مرغ
به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
1 ق س آرد سفید
2 حبه سیر
طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی ها
اسفناج خرد شده، سیر و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی ها بریزید.
نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.
حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداری از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
نکته
تره طعم خوبی به این کوکو می دهد اگر گشنیز نداشتید می توانید از تره استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی اسفناج
کوکوی اسفناج جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوکوی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای کوکوی اسفناج گرگانی ها
400 گرم اسفناج خرد شده
200 گرم گشنیز خرد شده
2 عدد تخم مرغ
به میزان لازم نمک ، فلفل و زردچوبه
1 ق س آرد سفید
2 حبه سیر
طرز تهیه کوکوی اسفناج گرگانی ها
اسفناج خرد شده، سیر و گشنیز را درون کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را جداگانه در ظرفی بشکنید و روی سبزی ها بریزید.
نمک و فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.
حالا آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
تابه را روی حرارت بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن درون آن بریزید و بگذارید خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد با یک قاشق بزرگ مقداری از مواد را بردارید و درون روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود.
نکته
تره طعم خوبی به این کوکو می دهد اگر گشنیز نداشتید می توانید از تره استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی اسفناج
کوکوی اسفناج جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کوکوی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
کوکوی اسفناج گرگانی ها
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com