- عضویت
- 10/2/23
- ارسال ها
- 128
- امتیاز واکنش
- 653
- امتیاز
- 188
- سن
- 18
- محل سکونت
- مشهد
- زمان حضور
- 15 روز 6 ساعت 25 دقیقه
نویسنده این موضوع
این نوشیدنی قند خون را کنترل میکند و برای فشار خون مفید است.
کامبوجا نوعی چای تخمیر شده است که بسیاری بر این باورند که فواید سلامتی متعددی دارد.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مدیسن نت، این مطالعه کوچک و شامل ۱۲ شرکتکننده بود، اما نشان داد که کامبوجا ممکن است به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند. این نوشیدنی که با باکتریها و مخمرها تخمیر شده، از ۲۰۰ سال قبل از میلاد در چین مصرف میشده است
محققان دریافتند شرکتکنندگانی که کامبوجا مصرف کردند، میانگین قند خون ناشتا پس از نوشیدن آن به مدت چهار هفته به میزان قابل توجهی پایینتر بود- ۱۱۶ در مقابل ۱۶۴ در شروع مطالعه.
برای این مطالعه، شرکت کنندگان روزانه ۲۲۵ گرم کامبوجا یا یک نوشیدنی با طعم مشابه به مدت چهار هفته مصرف کردند. سپس، پس از یک وقفه دو ماهه برای پاک شدن اثرات بیولوژیکی نوشیدنیها، نوشیدنیها بین گروهها به مدت چهار
هفته دیگر مبادله شدند. به هیچیک از شرکتکنندگان گفته نشد که چه مینوشند.
دکتر «دانیل مرنشتاین»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه جورج تاون در واشنگتن، گفت: «اگرچه مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی قبلی در مورد فواید کامبوجا انجام شده بود، اما ما معتقدیم این اولین بررسی اثرات کامبوجا در افراد مبتلا به دیابت است.»
کامبوجا با افزودن گونههای خاصی از باکتریها،مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و اجازه تخمیر شدن و تولید اسید استیک درست میشود.
طی تخمیر، باکتریها و مخمرها لایهای به نام SCOBY را تشکیل میدهند که اعتقاد بر این است که دارای مزایای پروبیوتیکی است. طرفداران همچنین ادعا میکنند که این چای به بهبودی مجموعهای از مشکلات سلامتی از فشار خون گرفته تا سرطان کمک میکند، اگرچه این ادعاها اثبات نشدهاند.
منبع: شهر خبر (مهر)
کامبوجا نوعی چای تخمیر شده است که بسیاری بر این باورند که فواید سلامتی متعددی دارد.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مدیسن نت، این مطالعه کوچک و شامل ۱۲ شرکتکننده بود، اما نشان داد که کامبوجا ممکن است به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند. این نوشیدنی که با باکتریها و مخمرها تخمیر شده، از ۲۰۰ سال قبل از میلاد در چین مصرف میشده است
محققان دریافتند شرکتکنندگانی که کامبوجا مصرف کردند، میانگین قند خون ناشتا پس از نوشیدن آن به مدت چهار هفته به میزان قابل توجهی پایینتر بود- ۱۱۶ در مقابل ۱۶۴ در شروع مطالعه.
برای این مطالعه، شرکت کنندگان روزانه ۲۲۵ گرم کامبوجا یا یک نوشیدنی با طعم مشابه به مدت چهار هفته مصرف کردند. سپس، پس از یک وقفه دو ماهه برای پاک شدن اثرات بیولوژیکی نوشیدنیها، نوشیدنیها بین گروهها به مدت چهار
هفته دیگر مبادله شدند. به هیچیک از شرکتکنندگان گفته نشد که چه مینوشند.
دکتر «دانیل مرنشتاین»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه جورج تاون در واشنگتن، گفت: «اگرچه مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی قبلی در مورد فواید کامبوجا انجام شده بود، اما ما معتقدیم این اولین بررسی اثرات کامبوجا در افراد مبتلا به دیابت است.»
کامبوجا با افزودن گونههای خاصی از باکتریها،مخمر و شکر به چای سیاه یا سبز و اجازه تخمیر شدن و تولید اسید استیک درست میشود.
طی تخمیر، باکتریها و مخمرها لایهای به نام SCOBY را تشکیل میدهند که اعتقاد بر این است که دارای مزایای پروبیوتیکی است. طرفداران همچنین ادعا میکنند که این چای به بهبودی مجموعهای از مشکلات سلامتی از فشار خون گرفته تا سرطان کمک میکند، اگرچه این ادعاها اثبات نشدهاند.
منبع: شهر خبر (مهر)
این نوشیدنی قندخون را کنترل میکند.
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com