- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
لوبیا پلوی تبریزی یک از غذای فوق العاده ایرانی است که سبک پخت تبریزی آن طمع و عطر بی نظیری به این غذا داده است ، امید واریم لـ*ـذت ببرید
مواد لازم برای لوبیا پلوی تبریزی
طرز تهیه لوبیا پلوی تبریزی
برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد و خوب با آب بپزد. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کرده و لوبیاها را آبکش کنید.
پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید.
حالا به ترتیب و لایه لایه برنج و مواد (شویدو لوبیا) را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزئین کنار بگذارید.
مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را دور تا دور برنج بریزید و روی شعله تند بگذارید تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید کاملاً دم بکشد. در مرحله نهایی، آب مرغ را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید.
نکات تکمیلی در مورد لوبیا پلوی تبریزی
لوبیا پلوی تبریزی جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
لوبیا پلوی تبریزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای لوبیا پلوی تبریزی
- برنج 4پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه؛
- شوید تازه 4 پیمانه؛
- روغن جامد 2 ق س؛
- دارچین یک دوم ق س؛
- کره 75 گرم؛
- زعفران دم کرده
- سـ*ـینه مرغ 1 عدد؛
- پیاز 1 عدد؛
- کره 1 ق س؛
- آب مرغ 2 پیمانه؛
- آب جوش
- نمک و ادویه
طرز تهیه لوبیا پلوی تبریزی
برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد و خوب با آب بپزد. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کرده و لوبیاها را آبکش کنید.
پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید.
حالا به ترتیب و لایه لایه برنج و مواد (شویدو لوبیا) را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزئین کنار بگذارید.
مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را دور تا دور برنج بریزید و روی شعله تند بگذارید تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید کاملاً دم بکشد. در مرحله نهایی، آب مرغ را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید.
نکات تکمیلی در مورد لوبیا پلوی تبریزی
لوبیا پلوی تبریزی جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
لوبیا پلوی تبریزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
لوبیا پلوی تبریزی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com