- امتیاز واکنش
- 80
- زمان حضور
- 2 روز 9 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
حسام محمودی فرید (۱ فروردین ۱۳۶۵ – ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲) بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران بود.
فارغ التحصیل لیسانس حقوق قضایی و فوق لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس می باشد که از تئاتر شروع کرد.
آغاز فعالیت
حسام محمودی:《 من قبل از دانشگاه ابتدا از طریق کلاس بازیگری مهین اسکویی و بعد کارگاه بازیگری امین تارخ اصول هنرپیشگی را یاد گرفتم.
بعد از آن هنوز دانشجوی هنر نشده بودم که به کلاس های حسن معجونی در دانشگاه هنر می رفتم چون علاقه زیادی به این درس ها و خود معجونی داشتم 》.
در نهایت فعالیت حرفه ای خود را با گروه لیو به سرپرستی حسن معجونی آغاز کرد و در این گروه در کنار یادگیری اصول بازی در نمایش های جدی ایفای نقش کند.
در سال 1391 وقتی 26 ساله بود پس از قبولی در تست فیلم سینمای «خسته نباشی» به کارگردانی افشین هاشمی در نقش مرتضی جلوی دوربین رفت.
فارغ التحصیل لیسانس حقوق قضایی و فوق لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس می باشد که از تئاتر شروع کرد.
نام هنگام تولد حسام محمودی فرید |
زاده ۱ فروردین ۱۳۶۵ تهران، ایران |
درگذشت ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ (۳۷ سال) تهران، ایران |
علت مرگ ایست قلبی |
مدفت قطعه هنرمندان بهشت زهرا، (قطعه ۸۸، ردیف ۱۶۰، شماره ۲۶) |
محل تحصیل دانشگاه تربیت مدرس |
پیشه بازیگر |
سالهای فعالیت ۱۳۹۱–۱۴۰۲ |
فرزندان ۱ |
آغاز فعالیت
حسام محمودی:《 من قبل از دانشگاه ابتدا از طریق کلاس بازیگری مهین اسکویی و بعد کارگاه بازیگری امین تارخ اصول هنرپیشگی را یاد گرفتم.
بعد از آن هنوز دانشجوی هنر نشده بودم که به کلاس های حسن معجونی در دانشگاه هنر می رفتم چون علاقه زیادی به این درس ها و خود معجونی داشتم 》.
در نهایت فعالیت حرفه ای خود را با گروه لیو به سرپرستی حسن معجونی آغاز کرد و در این گروه در کنار یادگیری اصول بازی در نمایش های جدی ایفای نقش کند.
در سال 1391 وقتی 26 ساله بود پس از قبولی در تست فیلم سینمای «خسته نباشی» به کارگردانی افشین هاشمی در نقش مرتضی جلوی دوربین رفت.
بیوگرافی حسام محمودی | بازیگر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: