خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Arti

مدیر آزمایشی تالار معماری
مدیر آزمایشی
  
عضویت
6/9/20
ارسال ها
523
امتیاز واکنش
3,693
امتیاز
228
سن
22
زمان حضور
54 روز 15 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
رنگ ها و پوشش های ساختمانی : رنگ ها، پوشش هایی هستند که علاوه بر جنبه تزئینی برای محافظت سطوح داخلی و خارجی ساختمان در برابر شرایط مختلف جوی و … بکار می روند.

از آنجایی که نقاشی و رنگ آمیزی، ظاهر ساختمان‌ها را بهبود می بخشد، یکی از عناصر رایج پروژه های نوسازی است. با این حال، رنگ‌های ساختمانی کاربردهای دیگری فراتر از بهبود ظاهر دارند.

-محافظت از سطوح در برابر حشرات، باران، تابش خورشید و سایر عوامل خارجی

-نگهداری ساده تر: سطوحی که به خوبی رنگ آمیزی شده‌اند راحت تر تمیز و ایمن نگه داشته می شوند.

-عایق رطوبتی

-افزایش دوام سطح

قبل از انتخاب نوع رنگ برای یک کاربرد خاص، باید خصوصیات فیزیکی آن در نظر گرفته شود. یک رنگ خوب مزایای زیر را به همراه خواهد داشت:

-سهولت کاربرد

-دوره خشک شدن معقول

-تشکیل یک لایه نازک بدون ترک

-تشکیل یک پوشش سخت و بادوام

-عملکرد آن نباید تحت تاثیر آب و هوا باشد

-برای کاربران مضر نباشد

به طور کلی رنگ های ساختمانی به دو دسته تقسیم می شوند که نوع اول رنگ های معمولی و نوع دوم رنگ ساختمانی طرح دار هستند (بلکا و پتینه).

«رنگ های پایه حلال»

رنگ‌های حلالی از رزین، رنگدانه ، حلال ، پرکننده و مواد افزودنی تشکیل می شوند که با استفاده از تکنولوژی و تجهیزات خاصی با هم مخلوط می شوند و پوششهای رنگی متنوعی را با طیف ها و کاربردهای متفاوت ، تزئینی باحفاظتی، ایجاد می کنند، که در ترکیب و نیز رقیق کردن آنها ، از حلال یا تینر استفاده می شود وپوشش های ساختمانی از قبیل رنگ‌های الکیدی ، پلی استر، نیتروسلولز و … در این دسته قرار می گیرند. .


رنگ و پوشش‌های ساختمانی

 

Arti

مدیر آزمایشی تالار معماری
مدیر آزمایشی
  
عضویت
6/9/20
ارسال ها
523
امتیاز واکنش
3,693
امتیاز
228
سن
22
زمان حضور
54 روز 15 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
«رنگ های پایه آب در پوشش های ساختمانی»

قابلیت رقیق شدن با آب را دارند ، رزین های مورد مصرف در ترکیب این رنگ ها نیز به صورت پایه آب ساخته می شوند. این پوشش ها ، رنگ هایی چون اکریلیک پایه آب و رنگ های پلی وینیل استات و … را شامل می شوند.

رنگ های اکریلیک ( پایه آب)

در حال حاضر مصرف رنگ‌های ساختمانی پایه حلال به خاطر آلودگی های زیست محیطی در اکثر کشورهای صنعتی ممنوع شده است. رنگ‌های اکریلیک به دلیل کاربرد آب در ساختار و هنگام رقیق کردن آنها، کاملا با محیط زیست سازگار بوده و هیچ گونه آلودگی زیست محیطی ایجاد نمی نمایند .

رنگ های اکریلیک فاقد مواد سمی و سایر آلودگی ها است و کاملا برای انسان بی خطر می باشد و به دلیل استفاده از آب به جای تینر هنگام رقیق کردن ، این رنگها فاقد بوی نامطبوع بوده و بدون نیاز به تخلیه محل ، امکان رنگ آمیزی وجود دارد.

طبقه بندی انواع رنگ و پوشش های ساختمانی:

«رنگ روغنی»

رنگ‌های روغنی از سرب سفید به عنوان پایه استفاده می‌کنند و در سه لایه پرایمر، لایه زیرین و پوشش نهایی اعمال می‌شوند. رنگ‌های روغنی می‌توانند به سایه‌های مات و براق دست یابند، در حالی که بادوام و مقرون به صرفه هستند. آنها با سهولت کاربرد مشخص می شوند و سطوح رنگ شده به راحتی تمیز می شوند. رنگ روغن معمولاً در دیوارها، درها، پنجره ها و سازه‌های فلزی استفاده می شود.

توجه داشته باشید که رنگ روغن برای شرایط مرطوب مناسب نیست و خشک شدن کامل آن زمان می برد. همچنین قبل از اعمال رنگ روغن، روغن بذر کتان و رنگدانه‌ها باید اضافه شود.


رنگ و پوشش‌های ساختمانی

 

Arti

مدیر آزمایشی تالار معماری
مدیر آزمایشی
  
عضویت
6/9/20
ارسال ها
523
امتیاز واکنش
3,693
امتیاز
228
سن
22
زمان حضور
54 روز 15 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
-رنگ روغنی یا آلکاییدی (آلکیدی)

-رنگ روغنی آلکاییدی براق

این نوع از رنگ روغنی پوشش خوبی دارد و برای تمامی دیوار ها و وسائل آهنی مانند پنجره ، چهارچوب در و … می توان از آن استفاده کرد. همچنین ماندگاری این نوع رنگ ها نیز بسیار بالا می باشد و علاوه بر این نوع رنگ قابل شست و شو نیز می باشد. از این نوع رنگ روغنی براق می توان برای فضاهایی که به روشنایی بیشتری احتیاج دارند استفاده کرد(هال، پذیرایی و …) زیرا براق بودن این نوع رنگ به انعکاس نور محیط کمک بسیار زیادی می کند.

-رنگ روغنی آلکاییدی مات و نیمه مات

در نگاه اول شما تفاوت زیادی در رنگ روغنی یا آلکاییدی مات و نیمه مات ملاحظه نمی کنید، اما تفاوت آنها در منعکس کردن نور می باشد. رنگ روغنی نیمه مات نور بیشتری را نسبت به مات انعکاس می دهد و این در حالی است که در رنگ روغنی مات هیچ گونه انعکاس نور رخ نمی دهد. یکی از ویژگی های خوب رنگ ساختمانی مات پمهان کردن ایرادات گچ کاری دیوار می باشد. اما یکی از ایرادات آن عدم قابلیت شست و شو و باقی ماندن اثر لکه بر روی آن است.

رنگ مینا(جلا)

این نوع رنگ با افزودن سرب یا روی به لاک تولید می شود. رنگدانه‌ها برای دستیابی به طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها اضافه می شوند. رنگ‌های لعابی پوشش‌های سخت و براق ایجاد می کنند که به راحتی تمیز می شوند.

آنها با ضد آب بودن و مقاوم بودن در برابر مواد شیمیایی، پوشش خوب و حفظ رنگ مشخص می شوند. موارد زیر برخی از کاربردهای متداول رنگ لعاب هستند:

-دیوارهای داخلی و خارجی

-تزئینات چوبی، درها، و کفپوش

-پنجره‌ها

-پله ها

-سطوحی مانند حصیری، بنایی، بتن، گچ، شیشه و فلزات.

محدودیت‌های اصلی رنگ مینا خشک شدن آهسته و نیاز به پوشش تیتانیوم قبل از اعمال می‌باشند.


رنگ و پوشش‌های ساختمانی

 

Arti

مدیر آزمایشی تالار معماری
مدیر آزمایشی
  
عضویت
6/9/20
ارسال ها
523
امتیاز واکنش
3,693
امتیاز
228
سن
22
زمان حضور
54 روز 15 ساعت 3 دقیقه
نویسنده این موضوع
«رنگ‌های امولسیونی»

رنگ های امولسیونی از پلی وینیل استات و پلی استایرن به عنوان مواد اتصال دهنده استفاده می کنند و حاوی خشک کن‌هایی مانند کبالت و منگنز هستند. آنها میتوانند بر پایه آب یا روغن باشند و برای رسیدن به رنگ مورد نظر از رنگدانه استفاده می شود. رنگ های امولسیونی با خشک شدن و سفت شدن سریع مشخص میشوند و سطوح را می توان به راحتی با آب تمیز کرد. پس از اعمال، این رنگ‌های ساختمانی دوام، حفظ رنگ خوب و مقاومت قلیایی را ارائه می دهند. رنگ‌های امولسیونی معمولاً برای دیوارهای داخلی، سقف و کارهای بنایی استفاده می‌شوند. برخی از انواع رنگ های امولسیونی تخصصی را می توان برای کارهای چوبی استفاده کرد.

« رنگ سیمانی »
به صورت پودر موجود است که برای رسیدن به قوام رنگ با آب مخلوط می شود. ماده پایه سیمان سفید یا رنگی است و همچنین ممکن است حاوی رنگدانه ها، شتاب دهنده ها و سایر مواد افزودنی باشد. رنگ سیمانی بادوام و ضد آب است و معمولاً در سطوح ناهموار داخلی و خارجی استفاده می شود. در نظربگیرید که رنگ سیمانی زمان خشک شدن طولانی دارد، معمولاً ۲۴ ساعت. همچنین برای جلوگیری از ایجاد رطوبت باید در دو لایه اجرا شود.

«رنگ پلاستیک مصنوعی»

این رنگ از رزین های مصنوعی حل شده ساخته شده است و می تواند حاوی رنگدانه باشد. هزینه متوسطی دارد و از مزایای اصلی آن می توان به مقاومت شیمیایی، خشک شدن سریع و مقاومت در برابر آب و هوا اشاره کرد. رنگ لاستیک مصنوعی به طور کلی برای سطوح بتنی استفاده می شود و این شامل بتن تازه نیز می شود.

«رنگ پلاستیک»

این رنگ از آب به عنوان رقیق کننده استفاده می کند و در طیف وسیعی از رنگ ها موجود است. خیلی سریع خشک می شود و پوشش دهی بالایی دارد.



منبع:آریا سطح-رنگ افروز


رنگ و پوشش‌های ساختمانی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا