- عضویت
- 17/11/20
- ارسال ها
- 1,787
- امتیاز واکنش
- 12,071
- امتیاز
- 323
- سن
- 20
- محل سکونت
- MASHHAD
- زمان حضور
- 90 روز 8 ساعت 45 دقیقه
نویسنده این موضوع
اطراف قلب را یک پرده نازک به نام پریکاردیوم پوشیده شده که کیسهای شکل است. خارجیترین قسمت لایه پریکاردیوم ابتدای اصلیترین رگهای قلب را هم پوشانده است. رباطهای متصل به این پرده، پریکاردیوم را به ستون فقرات، دیافراگم و قسمتهای دیگر بدن متصل میکند. لایه داخلی پریکاردیوم آن را به ماهیچه قلب وصل میکند. مایع جداکننده بین دو لایه درونی و خارجی پریکاردیوم، را پر کرده است که اجازه میدهد قلب داخل این پرده حرکت کرده و ضربان داشته باشد. پریکاردیت، التهاب پریکاردیوم (پرده اطراف قلب) است که باعث افزایش مایعات بین دو لایه پریکاردیوم میشود. این افزایش مایعات باعث افزایش فشار بر قلب و اختلال در کارکرد و عمل پمپ کردن آن میشود.
انواع پریکاردیت
پریکاردیت سه نوع اصلی یا عمده دارد:
• پریکاردیت حاد: وقتی که علائم پس از سه ماه باقی مانده است (معمولاً با انجام اقدامات درمانی، علائم در مدت یک هفته از بین میرود) و غالباً پس از علائم نظیر تب به نظر میرسد.
• پریکاردیت با عود مکرر: زمانی که فرد دچار پریکاردیت حاد به صورت مکرر میشود.
• پریکاردیت مزمن: وقتی که عوارض پریکاردیت بیش از سه ماه ادامه مییابد
علت ابتلا به پریکاردت چیست؟
پریکاردیت در مردان بین 20 تا 50 سال رخ میدهد. برخی علل ابتلا به پریکاردیت عبارتند از:
عفونتهای ویروسی، باکتریایی و قارچی
حمله قلبی
سرطانی که از تومورهای مجاور گسترش یافته است
پرتودرمانی انجام شده برای برخی سرطانها
جراحتهای قفسه سـ*ـینه، مری (لوله مخصوص عبور مواد غذایی) یا قلب
استفاده از برخی داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی بدن
پریکاردیت در افرادی که دچار روماتیسم مفصلی، لوپوس، نارسایی کلیه، سرطان خون، HIV یا ایدز هستند هم ممکن است به وجود آید.
چه کسانی در معرض ابتلا به پریکاردیت هستند؟
پریکاردیت بیماری قلبی نسبتاً شایعی است. حدود 5% از افراد پذیرش شده در بخش اورژانس و تصادفات که برای درد شدید قفسه سـ*ـینه به این بخشها مراجعه کردهاند به پریکاردیت مبتلا بودهاند.
پریکاردیت در مردان نسبت به زنان شیوع بیشتری دارد. پریکاردیت در هر سنی ممکن است رخ دهد ولی احتمال ابتلا به آن در سنین جوانی بیشتر است.
علائم پریکاردیت چیست؟
مهمترین علامت پریکاردیت درد و سوزشی شدید مثل زخم چاقو در سمت چپ قفسه سـ*ـینه است (در بیشتر موارد ممکن است درد مبهمی احساس شود) درد ممکن است به سمت گردن یا شانه چپ کشیده شده و در هنگامی که نفس عمیق میکشید بدتر میشود. معمولاً در زمانی که به صورت صاف نشستهاید یا به جلو خم میشوید درد کاهش یافته ولی در زمانی که دراز میکشید درد تشدید میشود.
پریکاردیت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com