
- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,625
- امتیاز
- 473
- سن
- 24
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
چکدرمه یکی از انواع غذاهای بومی و محلی استان گلستان، بندر ترکمن و آق قلا است.
مواد لازم برای چکدرمه
طرز تهیه چکدرمه
گوشت را خرد کرده و با پیاز که کمی طلائی شده خوب تفت دهید.
به آن ادویه، نمک، فلفل و رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
سپس حدود 4 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید گوشت خوب بپزد.
بعد از پخت گوشت، برنج شسته شده خیس خورده را به گوشت اضافه کرده و آب برنج را اندازه کنید.
بعد از پختن برنج، آن را دم کنید. موقع دم کردن ابتدا زیر شعله را کمی زیاد کنید تا بخار کند، سپس حرارت را کم کرده و دم کنی بگذارید. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد چکدرمه
چکدرمه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
چکدرمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای چکدرمه
- گوشت گوسفند:500 گرم
- پیاز:یک عدد متوسط
- روغن:به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه پلویی:به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی:2 تا 3 قاشق غذاخوری
- آب:حدود یک لیتر (4 پیمانه)
- برنج:700 گرم


طرز تهیه چکدرمه
گوشت را خرد کرده و با پیاز که کمی طلائی شده خوب تفت دهید.
به آن ادویه، نمک، فلفل و رب را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.
سپس حدود 4 لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید گوشت خوب بپزد.
بعد از پخت گوشت، برنج شسته شده خیس خورده را به گوشت اضافه کرده و آب برنج را اندازه کنید.
بعد از پختن برنج، آن را دم کنید. موقع دم کردن ابتدا زیر شعله را کمی زیاد کنید تا بخار کند، سپس حرارت را کم کرده و دم کنی بگذارید. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد چکدرمه
چکدرمه جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
چکدرمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
چکدرمه

رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
