M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- امتیاز واکنش
- 63,858
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
درود خدمت کاربران هنرمند رمان98
با ضمن عرض افتخار اعلام خواهم کرد رنگ کاربر هنرمند در تاریخ 23 تیر 1402 افتتاح شد.
عزیزان، اول توضیحات رنگ رو میذارم و بعد شرایط رو اعلام خواهم کرد.
رنگ کاربر هنرمند به چهاردسته از گروههای کاربری اهدا میشه:
*نقاشی
*خطاطی
*عکاسی
*مدرسهنر
که هر کدوم از اینها شرایط خاص خودشون رو برای اهدای رنگ هنرمند به کاربر دارن.
توجه داشته باشید که برای گرفتن رنگهنرمند زمینهی انتخاب شدهی شما اول به صورت آزمایشی صورت میگیره. اگر در حیطهی بهطور مثال نقاشی فعالیت میکنید؛ ضمن تایید بنده قبل از برقراری شرایط اصلی رنگ هنرمند، عنوان نقاش به شما اهدا میشه تا زمانی که شرایطتون برای رسمی شدن وقف بده.
و اما میرسیم به شرایط و نحوهی فعالیت هر گروههنری
با ضمن عرض افتخار اعلام خواهم کرد رنگ کاربر هنرمند در تاریخ 23 تیر 1402 افتتاح شد.
عزیزان، اول توضیحات رنگ رو میذارم و بعد شرایط رو اعلام خواهم کرد.
رنگ کاربر هنرمند به چهاردسته از گروههای کاربری اهدا میشه:
*نقاشی
*خطاطی
*عکاسی
*مدرسهنر
که هر کدوم از اینها شرایط خاص خودشون رو برای اهدای رنگ هنرمند به کاربر دارن.
توجه داشته باشید که برای گرفتن رنگهنرمند زمینهی انتخاب شدهی شما اول به صورت آزمایشی صورت میگیره. اگر در حیطهی بهطور مثال نقاشی فعالیت میکنید؛ ضمن تایید بنده قبل از برقراری شرایط اصلی رنگ هنرمند، عنوان نقاش به شما اهدا میشه تا زمانی که شرایطتون برای رسمی شدن وقف بده.
و اما میرسیم به شرایط و نحوهی فعالیت هر گروههنری
*
*
*
*مدرسهنر
وظیفهی مدرسهنر ارائهی پستهای مفید آموزشی+ فعالیت مستمر و مفید+ دارای انگیزهی بالا جهت انجام کارهای گروهی+ حداقل فعالیت یک مدرس در 7 روز هفته معادل 2 الی 3 پست+ پیروی از ارشد خود
شرایط (رنگهنرمند) رسمیشدن مدرس:
دارای حداقل 6 تاپیک آموزشی به اتمام رسیده و حداقل اکثر 3 تاپیک گزیده با تگ منتخب+ حداقل آموزشهای به اتمام رسیدهی تاپیک بالای 8 الی 10 پست
*نقاش
وظیفهی نقاش فعالیت در ساب نقاشی کاربران+ پستگذاری حداقل 2 الی 3 پست نقاشی در 7 روز هفته+ پیروی از ارشد خود
شرایط (رنگهنرمند) رسمیشدن نقاش:
دارای حداقل 2 دفتر نقاشی معادل 20 پست+ حداقل دو تاپیک دارای تگهای خوب+برتر یا متوسط+برتر و استارت سومین دفترنقاشی
*عکاس
وظیفهی عکاس فعالیت در ساب عکاسیکاربران+ پستگذاری حداقل 2 الی 3 پست در 7 روز هفته+ پیروی از ارشد خود
شرایط (رنگهنرمند) رسمیشدن عکاس:
دارای حداقل 2 آلبومعکاسی معادل 20 پست+ حداقل دو تاپیک دارای تگهای متوسط+حرفهای+ استارت سومین آلبومعکاسی
*خطاطی
وظیفهی خطاط فعالیت در ساب عکاسیکاربران+ پستگذاری حداقل 2 الی 3 پست در 7 روز هفته+ پیروی از ارشد خود
شرایط (رنگهنرمند) رسمیشدن عکاس:
دارای حداقل 2 دفترخطاطی معادل 20 پست+ حداقل دو تاپیک دارای تگهای ارزشمند+متوسط استارت سومین دفترخطاطی
*
*
*
خب این هم از شرایط رنگ کاربر هنرمند
عزیزاندل، نکتهای که وارده این هستش که تنها داشتن شرایط مبنی بر اینکه شما برای رنگ تایید هستید؛ ملاک نیست!
فعالیت مستمر در دورهی آزمایشی+ پیروی از ارشد خود بهشدت مهمه!
نکتهی بعد اینکه چهبسا رنگ هنرمند اهدا شد؛ شما موظف هستید فعالیت مستمر و مفیدتون رو ادامه بدید و بیتوجهی به این بابت مصادف میشه با سلب رنگ
مورد بعد اینکه شما میتونید در همین تاپیک، درخواست رنکهای آزمایشیتون رو اعلام بکنید.
بهطور مثال بنده قصد دارم در حیطهی تدریسهنر فعالیت کنم و در همین تاپیک به شکل زیر درخواستم رو مطرح میکنم:
متقاضی رنک آزمایشی هنرمند هستم.
زمینهی تدریس آموزشهای هنری
عزیزاندل، نکتهای که وارده این هستش که تنها داشتن شرایط مبنی بر اینکه شما برای رنگ تایید هستید؛ ملاک نیست!
فعالیت مستمر در دورهی آزمایشی+ پیروی از ارشد خود بهشدت مهمه!
نکتهی بعد اینکه چهبسا رنگ هنرمند اهدا شد؛ شما موظف هستید فعالیت مستمر و مفیدتون رو ادامه بدید و بیتوجهی به این بابت مصادف میشه با سلب رنگ
مورد بعد اینکه شما میتونید در همین تاپیک، درخواست رنکهای آزمایشیتون رو اعلام بکنید.
بهطور مثال بنده قصد دارم در حیطهی تدریسهنر فعالیت کنم و در همین تاپیک به شکل زیر درخواستم رو مطرح میکنم:
متقاضی رنک آزمایشی هنرمند هستم.
زمینهی تدریس آموزشهای هنری
*
*
*
و اما شرایط لازمه برای درخواست رنکآزمایشی (عناوین نقاش، خطاط، عکاس و مدرسهنر) به صورت زیر هست:
*نداشتن رنک و رنگ در سایر انجمنها
*حداقل 5 روز آنلاینی در 7 روز هفته
*وقت کافی، نظم، حوصله و اخلاق بسیاری ملاک هست!
*تا سهماه حق استعفا ندارید!
نکتهی آخر اینکه تایید این رنگ و رنک عملاً بر عهدهی خود بنده و تاییدش بر عهدهی مدیر دیگهای نیست؛ ولاغیر!
بنابراین عزیزان.. هر سوالی بود پروفایل درخدمت حضور گرماگرم شما هستم.
*نداشتن رنک و رنگ در سایر انجمنها
*حداقل 5 روز آنلاینی در 7 روز هفته
*وقت کافی، نظم، حوصله و اخلاق بسیاری ملاک هست!
*تا سهماه حق استعفا ندارید!
نکتهی آخر اینکه تایید این رنگ و رنک عملاً بر عهدهی خود بنده و تاییدش بر عهدهی مدیر دیگهای نیست؛ ولاغیر!
بنابراین عزیزان.. هر سوالی بود پروفایل درخدمت حضور گرماگرم شما هستم.
*
*
*
هنر را در آ*غو*ش بگیر؛
یقیناً بهترین دوستت خواهد شد!
یقیناً بهترین دوستت خواهد شد!
*
*
*
| سرپرست بخش فرهنگ و ادب |
| تالار هنر |
درخواست ✿ شرایط اخذ رنگ هنرمند رمان ۹۸ ✿
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com