
- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,625
- امتیاز
- 473
- سن
- 24
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
ساطری پلو غذای محلی خراسان است که می توانید طرز تهیه را در آشپزخانه مشاهده نمائید.
مواد لازم ساطری پلو
برنج:سه پیمانه
هویج:500 گرم
گوشت چرخ کرده:200 گرم
پیاز متوسط:یک عدد
کشمش پلویی:یک پیمانه
زعفران آب کرده:یک دوم پیمانه
روغن:به میزان لازم
طرز تهیه ساطری پلو
ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم.
سپس هویج ها را خلالی خرد کرده و تفت می دهیم.
گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه های کوچک درست کرده و سرخشان می کنیم.
آنگاه کشمش های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده
و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می کنیم.
در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می ریزیم،
این کار را لایه لایه تکرار می کنیم تا برنج و مواد تمام شود،
سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می گذاریم برنج دم بکشد.
در مرحله آخر، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می کشیم.
نکات تکمیلی در مورد ساطری پلو
ساطری پلو جزو غذای محلی - خراسان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ساطری پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم ساطری پلو

برنج:سه پیمانه
هویج:500 گرم
گوشت چرخ کرده:200 گرم
پیاز متوسط:یک عدد
کشمش پلویی:یک پیمانه
زعفران آب کرده:یک دوم پیمانه
روغن:به میزان لازم

طرز تهیه ساطری پلو
ابتدا برنج را که از قبل خیس کرده ایم، آبکشی کرده و کنار می گذاریم.
سپس هویج ها را خلالی خرد کرده و تفت می دهیم.
گوشت را نیز با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط و به شکل کوفته ریزه های کوچک درست کرده و سرخشان می کنیم.
آنگاه کشمش های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط کرده
و نیمی از زعفران آب کرده را به آن اضافه می کنیم.
در مرحله بعد، در قابلمه مورد نظر کمی از برنج آبکشی ریخته و روی آن مقداری از مواد آماده شده را می ریزیم،
این کار را لایه لایه تکرار می کنیم تا برنج و مواد تمام شود،
سپس روی آن مابقی زعفران را ریخته و می گذاریم برنج دم بکشد.
در مرحله آخر، هنگامی که برنج دم کشید، روی آن روغن گرم شده را ریخته و در ظرف مورد نظر می کشیم.

نکات تکمیلی در مورد ساطری پلو
ساطری پلو جزو غذای محلی - خراسان میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ساطری پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
ساطری پلو

رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
