- امتیاز واکنش
- 297
- زمان حضور
- 6 روز 15 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام رمان: ناقوس اجل
نام نویسنده: ملیکا اوجی کاربر انجمن رمان ۹۸
ناظر رمان: ~MOHADESE~
ژانر رمان:جنایی-مافیای، تراژدی، عاشقانه
خلاصه رمان:
از زمانی که دیده به جهان گشودم، گذشتهی پر سرابی را دیدم که مرا به عمارت دیرینهای در اعماق تاریکیها وصل میکرد. در آن عمارت، آنقدر معما و تکههای پازل به وجود آمد که به خون آدمهای بیگناهی تبدیل شد! مهرهی اصلی این عمارت مخوف، مرا به آدمی تبدیل کرد که تنها صاحب جسمش بود و روحش به یک ساعت بردگی وصل شده بود!
قسم خوردم نقاب نجس مهرههای اصلی عمارت را بردارم و چهرهی واقعیشان را نشان دهم؛ ولی یک جدال بزرگ به راه انداختم که مقدر چندین آدم را به نابودی کشیدم و خاکستر عشقم را بعد از سالیان طولانی شعلهور کردم.
من ناقوس اجلم را به صدا درآوردم!
نام نویسنده: ملیکا اوجی کاربر انجمن رمان ۹۸
ناظر رمان: ~MOHADESE~
ژانر رمان:جنایی-مافیای، تراژدی، عاشقانه
خلاصه رمان:
از زمانی که دیده به جهان گشودم، گذشتهی پر سرابی را دیدم که مرا به عمارت دیرینهای در اعماق تاریکیها وصل میکرد. در آن عمارت، آنقدر معما و تکههای پازل به وجود آمد که به خون آدمهای بیگناهی تبدیل شد! مهرهی اصلی این عمارت مخوف، مرا به آدمی تبدیل کرد که تنها صاحب جسمش بود و روحش به یک ساعت بردگی وصل شده بود!
قسم خوردم نقاب نجس مهرههای اصلی عمارت را بردارم و چهرهی واقعیشان را نشان دهم؛ ولی یک جدال بزرگ به راه انداختم که مقدر چندین آدم را به نابودی کشیدم و خاکستر عشقم را بعد از سالیان طولانی شعلهور کردم.
من ناقوس اجلم را به صدا درآوردم!
در حال تایپ رمان ناقوس اجل | mel6i کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: