خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Mobina.85

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
23/7/21
ارسال ها
277
امتیاز واکنش
2,388
امتیاز
178
محل سکونت
کرمان
زمان حضور
12 روز 13 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
نان های حجیم و فانتزی یکی از انواع نان های پرطرفدار به حساب می آید. گاهی نان ها را با فیلینگ و مغزهای متنوع طبخ می کنند. نان پوآچا شکلاتی نان حجیم است که فیلینگ آن شکلات صبحانه یا شکلات ذوب شده است. این نان شکل در قالب های کاپ کیک پخته می شود. این نان را به عنوان صبحانه کامل یا عصرانه کنار چای یا قهوه می توان سرو نمود. در این نان از مخمر استفاده شده است که هضم آن را آسان می کند.
مواد لازم نان پوآچا شکلاتی
ماست نصف لیوان
شیر نصف لیوان
روغن مایع یک چهارم لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری معادل ۵ گرم
شکر ۲ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
آرد دو و نیم الی ۳ لیوان
شکلات تخته ای یا نوتلا برای داخل پوآچا
زرده تخم مرغ ۱ عدد برای رومال
زعفران دم کرده کمی برای رومال
طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی

طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی

مرحله اول
برای تهیه نان خوشمزه پوآچا با طعم شکلاتی در ابتدای کار یک کاسه برداشته و شیر ولرم و شکر و خمیر مایه را داخل آن می ریزیم و مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس کنار می گذاریم تا به عمل آید. ۱۰ دقیقه زمان کافی است.


طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی

 

Mobina.85

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
23/7/21
ارسال ها
277
امتیاز واکنش
2,388
امتیاز
178
محل سکونت
کرمان
زمان حضور
12 روز 13 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله دوم
در این مرحله وقتی خمیر مایه به عمل آمد، ماست و شیر و روغن و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. آرد و بکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست آید. روی آن را با سلفون می پوشانیم.

مرحله سوم
سپس در جای گرم قرار می دهیم تا استراحت کند و به عمل آید. یک ساعت زمان کافی است تا حجم آن دو برابر شود. وقتی خمیر به عمل آمد، آن را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و چانه می کنیم. سپس یکی یکی آن را با وردنه باز می کنیم.

مرحله چهارم
سپس داخل آن را نوتلا یا شکلات تخته ای که به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب کرده ایم می ریزیم. ددر ادامه وباره چانه کرده و داخل قالب کاپ کیک قرار می دهیم. حالا بقیه چانه ها را هم به همین روش انجام می دهیم.

مرحله پنجم
سپس روی آن را با پارچه تمیز می پوشانیم و نیم ساعت دیگر استراحت می دهیم. یک کاسه برداشته و زرده تخم مرغ و زعفران را با هم مخلوط می کنیم و با آن روی نان ها را رومال می کنیم. فر را از قبل با دمای۱۸۰ درجه گرم کرده ایم.

مرحله ششم
قالب کاپ کیک را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم نان ها پخته و روی آن ها طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا کمی از حرارت بیفتد. سپس آن را از قالب جدا می کنیم و در یک ظرف در دار قرار می دهیم.

منبع shirinin_mutfaki


طرز تهیه نان پوآچا شکلاتی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا