خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Mobina.85

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
23/7/21
ارسال ها
277
امتیاز واکنش
2,388
امتیاز
178
محل سکونت
کرمان
زمان حضور
12 روز 13 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
این خورش یکی از خورش های خوشمزه و در عین حال با طعم متفاوت است. طعم آن به خاطر وجود آلبالو و شکر، ملس است. این خورش را می توان جایگزین خورش مرغ ساده کرد و از خوردن آن لـ*ـذت برد. این خورش را می توان از آلبالوی تازه یا در خارج از فصل، از آلبالوی فریزری نیز استفاده نمود. میزان شکر مصرفی بسته به ذائقه خانواده و مهمان ها دارد. این خورش را می توان با زرشک پلو زعفرانی سرو نمود. آلبالو یک میوه پر خاصیت و پر از ویتامین های c و آتی اکسیدان است که می تواند برای سلامتی و ایمنی بدن مفید و موثر باشد.
مواد لازم برای ۳ نفر
پیاز۲ عدد
مرغ۳ تکه بزرگ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران دم کرده۳ قاشق غذا خوری
آلبالوی هسته گرفته۲ لیوان
آب نارنج یا آب لیمو۲ قاشق غذا خوری
شکربسته به ذائقه ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری

مرحله اول
برای تهیه خورش خوشمزه با آلبالو در ابتدای کار، پیاز ها را شسته و به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه را برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سپس پیاز ها را اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.


طرز تهیه خورش آلبالو با مرغ

 

Mobina.85

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
23/7/21
ارسال ها
277
امتیاز واکنش
2,388
امتیاز
178
محل سکونت
کرمان
زمان حضور
12 روز 13 ساعت 58 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله دوم
در این مرحله تکه های مرغ را که از قبل شسته ایم، به پیاز ها اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در ادامه نمک و فلفل سیاه و زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. سپس کمی شعله گاز را کم کرده تا تکه های مرغ طلایی شود.

مرحله سوم
سپس یک لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را بسته و می گذاریم حدود یک ساعت با حرارت ملایم بپزد. در ادامه یک قابلمه دیگر برداشته و آلبالوی هسته گرفته را به همراه آب نارنج یا آب لیمو اضافه می کنیم.

مرحله چهارم
توجه داشته باشید که باید طبق ذائقه خانواده شکر را اضافه کرده و با نصف لیوان آب می گذاریم روی شعله ملایم تا نیم ساعتی بپزد و غلیظ شود و قوام بیاید. سپس آب مرغ را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله پنجم
در مرحله پایانی تکه های مرغ پخته را درون سس آلبالو می چینیم. سپس نیم ساعت دیگر زمان می دهیم تا مرغ ها با حرارت بسیار ملایم مزه دار شود و خورش جا بیفتد و روغن بیندازد. این خورش بسیار خوشمزه و ملس است.

منبع leylifood.dez


طرز تهیه خورش آلبالو با مرغ

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا