
- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,625
- امتیاز
- 473
- سن
- 24
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
نرگسی اسفناج یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.طرز تهیه را در آشپزخانه ببینید.
مواد لازم برای نرگسی اسفناج
اسفناج تازه 500 گرم
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
سیر 4 حبه
طرز تهیه نرگسی اسفناج
اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید ، در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند ( نیازی به افزودن آب نیست ).
در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.
پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغها بسته شوند سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید ( بهتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد ).
نکات تکمیلی در مورد نرگسی اسفناج
نرگسی اسفناج جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نرگسی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
مواد لازم برای نرگسی اسفناج
اسفناج تازه 500 گرم
پیاز 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
سیر 4 حبه


طرز تهیه نرگسی اسفناج
اسفناج ها را تمیز کنید و بشویید سپس داخل قابلمه ای بریزید ، در قابلمه را ببندید و 15 دقیقه با حرارت ملایم اجازه دهید اسفناج ها بپزند ( نیازی به افزودن آب نیست ).
در مدتی که اسفناج میپزد پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود سپس سیرهای رنده شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا سیرها نیز نرم شوند.
پس از سرخ شدن پیاز و سیر باید اسفناج پخته را اضافه کنید و چند دقیقه باهم تفت دهید.
پس از تفت دادن نمک و فلفل را اندازه کنید و در انتها نیز تخم مرغ ها را روی اسفناج ها بشکنید و با حرارت کم اجازه دهید تخم مرغها بسته شوند سپس نرگسی را در ظرف بکشید و سرو کنید ( بهتر است زرده تخم مرغ عسلی باشد ).

نکات تکمیلی در مورد نرگسی اسفناج
نرگسی اسفناج جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
نرگسی اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
نرگسی اسفناج

رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
